ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναστασίου - Χάμπος: Σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού...

Αναστασίου – Χάμπος: Σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού…

Χωρίς καμια αμφιβολία ο Χάμπος είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Κυπριακού πρωταθλήματος, και ιδιαίτερα το τελεύταιο τρίμηνο πραγματοποιεί εξαιρετικές – συγκλονιστικές εμφανίσεις.

Bet on Alfa

Η έλευση του Γιάννη Αναστασίου το τόνωσε το ηθικό, καθώς ο Ελλαδίτης βοήθησε τον Χάμπο να καταλάβει πόσα πράγματα μπορεί να προσφέρει με την ποίοτητα του στην ομάδα μας, και αυτός ανταποκρίθηκε στο έπακρο.

Ο Ελλαδίτης κοούτς γνώριζε από πρώτο χέρι τις διαμάντι διαθέτει στο ρόστερ του, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 2018 ήταν ο προπονητής που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός, δίνοντας του πρώτη φορά εύκαιρια να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Έξι χρόνια μετά ο Γιάννης Αναστασίου ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την δεύτερη του θητεία, γνώριζε επίσης πολύ καλά το πόσο ενθουσιώδης παίκτης είναι ο Χάμπος, πόσο πολύ θέλει να προσφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν αγωνίζεται, και προσπάθησε από την πρώτη ημέρα να τον βοήθησει για να γίνει ακόμη καλύτερος.Του ζήτησε να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στον αγωνίστικό χώρο και αυτός ανταποκρόιθηκε στο έπακρο.

Ο Χάμπος εμπιστεύεται τον Αναστασίου και ο Αναστασίου τον Χάμπο γεγονός που αυτό το κράμα αποδίδει καρπούς στο γήπεδο, και κάθε εβδομάδα απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις υπηρέσιες του νεαρού μέσου στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa