ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΞεκούραση τέλος - Σηκώνουν μανίκια για το 17ο...

Ξεκούραση τέλος – Σηκώνουν μανίκια για το 17ο Κύπελλο!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απόλαυσαν ένα γεμάτο τριήμερο χαλάρωσης με τις οικογένειές τους, πέρασαν το Πάσχα μακριά από προπονήσεις…. όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

Bet on Alfa

Άπαντες σήμερα έδωσαν ραντεβού στο Ηλίας Πούλλος, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο, αλλά πολύ περισσότερο για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της 18ης του Μάη.

Στα θετικά, είναι  πως η ομάδα πάει χωρίς άγχος στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος και ο κύριος Αναστασίου θα έχει ευκαιρία να δώσει κάποιες ανάσες σε ποδοσφαιριστές του και να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει του τελικού. Στόχος είναι μόνο το κύπελλο και κανείς δεν θέλει να στερηθεί η ομάδα της υπηρεσίες οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή στις 18 Μαϊου, πόσο μάλλον ο κύριος Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ξέρει από διαχείριση και αυτό θα κληθεί να κάνει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής έτσι ώστε να δώσει αγωνιστικό ρυθμό σε κάποιους ποδοσφαιριστές που θα κρίνει ότι χρειάζονται, και να προστατέψει από τυχόν προβλήματα άλλους.

Στόχος μεγάλος επαναλαμβάνουμε πως είναι το Κύπελλο και αυτές τις δύο εβδομάδες τα πάντα στην ομάδα θα κινούνται γύρο από αυτό!

Autoremarketing

Bet on Alfa