ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Αναστασίου ξέρει από τακτική και διαχείριση

Ο Αναστασίου ξέρει από τακτική και διαχείριση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, που θα είναι με την Πάφος FC εκτός έδρας το Σάββατο, αντίπαλός της και στον τελικό στις 18 Μαΐου. Δύο παιχνίδια που θα έχουν διαφορετική προσέγγιση από τον προπονητή, αφού το πρώτο είναι αδιάφορο και το δεύτερο κρίνει έναν τίτλο.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με το έως τώρα δείγμα, ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει πολύ καλά από τακτική. Δουλεύει και δίνει πολύ έμφαση. Στοιχείο που σ’ ένα μονό και καθοριστικό αγώνα, κρίνεται ως πολύ σημαντικό ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει και να πανηγυρίσει το τρόπαιο. Με την τακτική του Ελλαδίτη τεχνικού, η ομάδα πήρε παιχνίδια και κλείδωσε την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Τώρα, καλείται να το κάνει το ίδιο καλά και στον τελικό και να σηκώσει την κούπα.

Παράλληλα, είναι σημαντική η διαχείριση που θα γίνει στα δύο παιχνίδια. Ο Αναστασίου θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές που κρίνονται ως βασικοί. Γι’ αυτό και στο προσεχές παιχνίδι θα θελήσει να προφυλάξει αρκετούς. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτοί που θα αγωνιστούν θα αδιαφορήσουν. Υπάρχουν οι επιλογές. Απομένει να διαφανεί εάν ο προπονητής θα θελήσει να παρουσιάσει μια εντελώς νέα ενδεκάδα ή αυτή θα αποτελείται και από βασικούς και από «εφεδρείες».

Autoremarketing

Bet on Alfa