ΑρχικήInterviewΣυνέντευξη Κώστα Παπαδόπουλου: Η PrimeTel επένδυσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως...

Συνέντευξη Κώστα Παπαδόπουλου: Η PrimeTel επένδυσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως φυσιολογική εξέλιξη του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Η PrimeTel  plc αποτελεί εδώ και 3 χρόνια το μεγαλύτερο οικονομικό αιμοδότη του σωματείου μας.

Bet on Alfa

Η εταιρεία η οποία “κτύπησε ρέστα” στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων επενδύοντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καθιερωθεί , πλέον, στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου ως ένας αξιόπιστος παροχέας τηλεοπτικών υπηρεσιών αλλά και κινητής τηλεφωνίας.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το 2011 η PrimeTel  και η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήψαν την μεγαλύτερη οικονομικά συμφωνία που συνήψε ποτέ Κυπριακό σωματείο. Η PrimeTel  πρόσφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ σχεδόν 1.5 εκ. ευρώ περισσότερα το χρόνο από τα όσα λάμβανε τότε από την LTV ο βασικός μας αντίπαλος Αποέλ. Κατάφερε έτσι να εντάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην δύναμη της εισερχόμενη ταυτόχρονα δυναμικά και αποφασιστικά στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου. H πρώτη συμφωνία αφορούσε την περίοδο 2013-2016.

Έτσι από πέρσι η ομάδα μας φιλοξενείται στα εντός έδρας παιχνίδια της στο τηλεοπτικό σήμα της PrimeTel  και απολαμβάνει εξαιρετικής δημοσιογραφικής και τηλεοπτικής κάλυψης.

Πρόσφατα η νυν διοίκηση αγνόησε τα καλέσματα του προέδρου της ΚΟΠ για ΚΟΠ TV και σοφά, κατά την γνώμη μας, επέκτεινε τη συνεργασία της με την PrimeTel  μέχρι το 2019.

Primetel Omonoia mexri to 2019

Επίσης σε στιγμές κρίσιμες για το σωματείο μας η PrimeTel  στάθηκε αρωγός προεξοφλώντας τηλεοπτικά δικαιώματα ούτως ώστε το σωματείο μας να περάσει κριτήρια ΟΥΕΦΑ. Ακόμα και σε άλλες περιπτώσεις όπως το  Σεμπτέμβριο του 2013 η PrimeTel παρήχε όλη την τεχνική υποστήριξη δωρεάν ούτως ώστε να διεξαχθεί ο τηλεμαραθώνιος σωτηρίας.

Ακόμα πρωτοπορώντας μεταδίδει τηλεοπτικά και δωρεάν τα φιλικά παιγνίδια της ομάδας μας κατά την προετοιμασία της στο εξωτερικό (τόσο πέρσι αλλά και φέτος) έχοντας κατά νου

Άρα στηρίζοντας την PrimeTel  στην ουσία στηρίζουμε το σωματείο μας. Τα οφέλη είναι αμοιβαία και η συνεργασία που υπάρχει έχει πλέον εδραιωθεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε μία σημαντική συνέντευξη από το Κώστα Παπαδόπουλο υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της εταιρείας ο οποίος είχε τη καλοσύνη να ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκληση μας. Μας μιλά για την συνεργασία OMONOIAΣ- PrimeTel, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ισπανικού πρωταθλήματος, για την προσθήκη νέων καναλιών στην πλατφόρμα της PrimeTel καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας με ειδική αναφορά στην απόκτηση της τρίτης άδειας κινητής τηλεφωνίας και τις νέες εκπλήξεις/προσφορές που θα ανακοινωθούν σύντομα στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ φιλάθλους!

Ακολουθεί η συνομιλία μας:

1. Κώστα, η συνεργασία της PrimeTel με την ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στη δεύτερή της χρονιά. Πως βλέπει η εταιρεία την μέχρι τώρα συνεργασία με την ομάδα;

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και έχοντας αυτό κατά νου προσπαθήσαμε, τόσο εμείς όσο και η Ομόνοια, να βάλουμε τις βάσεις για μια σωστή υγιή και στενή συνεργασία. Εκτιμώ ότι τα έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πλέον PrimeTel και Ομόνοια έχουν κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες ο ένας του άλλου. Οι παραγωγές μας πιστεύω ότι είχαν την ποιότητα που υποσχεθήκαμε από την πρώτη ημέρα. Αντικειμενικότητα, χωρίς να «κρυφτούμε» ποτέ ενώ και ποιοτικά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σεβόμενοι τον κόσμο της ομάδας και γενικά τον Κύπριο τηλεθεατή. Όσον αφορά στους φίλους της ομάδας, έδειξαν να αγκαλιάζουν την PrimeTel αφού και η εταιρεία στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια της Ομόνοιας για οικονομική εξυγίανση. Ασφαλώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και σε αυτά στοχεύουμε, αλλά για την ώρα δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι.

2. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα μέχρι το 2019. Τι σας ώθησε να πάρετε αυτή την απόφαση;

Η εταιρεία επένδυσε ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα για την τριετία 13-16 και η επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2019 θεωρώ ότι ήταν η φυσιολογική εξέλιξη του στρατηγικού της σχεδιασμού. Όταν αποκτάς τα τηλεοπτικά δικαιώματα μιας ομάδας όπως η Ομόνοια, αυτόματα γίνεσαι σοβαρός παίκτης στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Η PrimeTel μπήκε συνειδητά στο χώρο του ποδοσφαίρου και στόχος της είναι να εδραιωθεί με σταθερά βήματα προς τα εμπρός.

Οι δύο Κυπριακές ομάδες των οποίων κατέχουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αποτελούν τη βάση για την PrimeTel πάνω στην οποία θα κτιστεί το αθλητικό τηλεοπτικό μας προϊόν.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την απόφαση αξιολογώντας την μέχρι τώρα ανταπόκριση των φίλων της Ομόνοιας προς την εταιρεία και λαμβάνοντας υπόψη τα μεγάλα περιθώρια αύξησης του αριθμού αυτού.

3. Η PrimeTel απέκτησε πρόσφατα και τα δικαιώματα του Ισπανικού πρωταθλήματος. Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές και πως θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της PRIMERA DIVISIOΝ;

Το Ισπανικό πρωτάθλημα όπως είναι γνωστό, συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα του πλανήτη. Η PrimeTel αφουγκράστηκε τις ανάγκες των συνδρομητών της για περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο και αξιολογώντας το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν, θα γεμίζει πλέον τα Σαββατοκυρίακα (και όχι μόνο) των συνδρομητών με Ισπανικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, η ώρα έναρξης των αγώνων διαφέρει στα πλείστα παιχνίδια και οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα περισσότερα από τα 10 παιχνίδια κάθε αγωνιστικής, ζωντανά. Οι αγώνες θα προβάλλονται στο κανάλι PrimeTel και πέραν του Σαββατοκυρίακου, αγώνες Ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται Παρασκευή και Δευτέρα.

4.Μέχρι αυτή την στιγμή υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις από την PrimeTel προς του φίλους της ομάδας όπως η μετάδοση των φιλικών στην Πολωνία. Τι να περιμένει ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ από την πλατφόρμα;

Πολιτική της εταιρείας είναι να κάνει προσεγμένες επιλογές-προσθήκες και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού. Δεν παραγνωρίζουμε την κρίση που διέρχεται ο τόπος, αλλά ταυτόχρονα στόχος μας ήταν και παραμένει η διαρκής αναβάθμιση, υπηρεσιών και προϊόντων. Όσον αφορά στο τηλεοπτικό πεδίο, για δεύτερη συνεχή χρονιά και παρά τις δυσκολίες των καιρών, συνεχίσαμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι με τα φιλικά προετοιμασίας στο εξωτερικό. Σαν μπόνους για τους φίλους της Ομόνοιας, φέτος ετοιμάσαμε το «Οδοιπορικό στην Πολωνία με την Ομόνοια», το οποίο άρεσε ιδιαίτερα όπως διαπιστώσαμε από τα μηνύματα που λάβαμε από τους φίλους της ομάδας.

Ενόψει της νέας περιόδου, προσθέσαμε το Ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στην πλατφόρμα μας θα προστεθούν από το Σεπτέμβριο άλλα δύο αθλητικά κανάλια. Το Motorvision, που ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο και θα ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των φίλων του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, καθώς και το “Extreme Sports” που, επίσης, πρόκειται για ένα ποιοτικό αθλητικό κανάλι.

4. Θα υπάρξουν και προσφορές για πακέτα κινητής τηλεφωνίας προς τους οπαδούς της ομάδας; Ποιος είναι ο σχεδιασμός της PrimeTel στον τομέα αυτό;

Τον Ιανουάριο του 2014, εξασφαλίσαμε την 3η άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να λανσάρουμε ανταγωνιστικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο.

Σύντομα, η εταιρεία θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις με νέα προϊόντα και προσφορές επιβεβαιώνοντας ότι πάντοτε φροντίζει να καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa