ΑρχικήInterviewΣυνέντευξη Γιωργαλλίδη στο OMONOIA24.COM : ‘’Να ανέβει η Ομόνοια...

Συνέντευξη Γιωργαλλίδη στο OMONOIA24.COM : ‘’Να ανέβει η Ομόνοια και πάλι ψηλά…’’

 

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα η συμβολή σου ήταν καθοριστική. Πως το έζησες;

Bet on Alfa

Ήταν μία σημαντική νίκη, όλα τα παιδιά δώσαμε πολλές δυνάμεις και ευτυχώς τα καταφέραμε. Ο κάθε ένας έκανε αυτό που έπρεπε για να έρθει το αποτέλεσμα. Το πέναλτι στο παιχνίδι ήταν η μοναδική φάση που χρειάστηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου και θα ήταν κρίμα να χάναμε με αυτό τον τρόπο τους βαθμούς. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά.

Απέκρουσες αρκετά πέναλτι στην καριέρα σου. Υπάρχει κάποιο μυστικό;

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Όλα είναι θέμα δουλειάς, μελέτης και θείας φώτισης στην στιγμιαία απόφαση.

Για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας .

Ξεκινήσαμε τη χρονιά με τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, παίξαμε πολύ καλά όμως δυστυχώς αποκλειστήκαμε. Πλέον είμαστε επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και πρέπει να δίνουμε το 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι.

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την Ομόνοια;

Να είναι όλοι σίγουροι ότι στην Ομόνοια δίνουμε όλοι καθημερινά τον εαυτό μας γι’ αυτή την ομάδα, από τους φροντιστές μέχρι τους γιατρούς, από τους φυσιοθεραπευτές μέχρι της διοίκηση, το προπονητικό τιμ και βεβαίως τους παίκτες, ο κάθε ένας από το πόστο του για να μπορέσει αυτή η ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πως προέκυψε η επιστροφή σου στην Ομόνοια;

Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πολύ, το κυνήγησα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το τεχνικό τιμ για την επιλογή τους να με επανεντάξουν στην ομάδα.

Θα ήθελα λίγα λόγια για τον προπονητή της Ομόνοιας, τον Κώστα Καϊάφα. Είσαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στην ομάδα που τον έζησες για χρόνια και ως συμπαίκτη.

Την αξία του ως ποδοσφαιριστή την έχουμε γνωρίσει και αναγνωρίσει όλοι μας. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω και να μην αναφερθώ στον τρόπο με τον οποίο με βοήθησε τότε, τόσο ο Καιάφας όσο και ο Άκης Ιωακείμ, να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα της καριέρας μου. Ήταν πραγματικός αρχηγός. Νοιώθω μόνο θετικά για τη γενικότερη συνεργασία που είχαμε σαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Τώρα σαν προπονητής, νομίζω δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για να καθοδηγεί την Ομόνοια από τον πάγκο. Ένας άνθρωπος με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις, μεθοδικός, δουλευτής και σίγουρα που γνωρίζει ποια ομάδα αντιπροσωπεύει. Θέλει τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας.

Πως είναι η συνεργασία με τους άλλους τερματοφύλακες;

Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων, είμαστε τέσσερεις καλοί τερματοφύλακες και όποιος κληθεί να αγωνιστεί είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα.

Πόσο σημαντική ήταν η εμπειρία σου στην Ελλάδα.

Πάντοτε η κάθε αλλαγή έχει να σου προσφέρει εμπειρίες. Θετικές αλλά και αρνητικές. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όμως όταν προέκυψε η ευκαιρία να γυρίσω πίσω στην ομάδα αλλά και στην οικογένεια μου δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είχα ακόμα ένα χρόνο με τον Πλατανιά όμως ενεργοποίησα μία ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο μου για να επιστρέψω στην Κύπρο.

Ήσουν πάντως από τους διακριθέντες τερματοφύλακες πέρσι στη Σουπερλίγκα.

Κάναμε μία καλή χρονιά με την ομάδα των Χανιών και ευτυχώς ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου και ποια η πιο δύσκολη;

Οι καλύτερες στιγμές είναι οι κατακτήσεις των τίτλων στην Ομόνοια. Το πρωτάθλημα, τα κύπελλα και τα Σούπερ Καπ. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν σίγουρα οι σοβαροί τραυματισμοί που είχα στην πορεία μου μέχρι τώρα ενώ σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο η δυσκολότερη βραδιά ήταν αυτή στο Σάλτζμπουργκ όπου χάσαμε με 1-0 και δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους. Από ένα δικό μου λάθος δεχτήκαμε το γκολ στο οποίο δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε και αποκλειστήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν πήραν οι οπαδοί μας τη χαρά που τόσο πολύ αξίζουν και τους το στερεί η μοίρα μέχρι και σήμερα.

Η Καλύτερη σου απόκρουση.

Έγινε σε ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο οποίο είχαμε κερδίσει με 3-1 την περίοδο 2010. Μια ενστικτώδης απόκρουση σε κεφαλιά από κοντινή απόσταση. Πιστεύω αυτή ήταν η πιο δύσκολη μου απόκρουση.

Για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίος πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Είναι καλή ομάδα η Αγία Νάπα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε.

Μήνυμα στον κόσμο.

Θέλουμε τον κόσμο να είναι σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας. Η δύναμη της Ομόνοιας είναι ο κόσμος της. Σίγουρα η μαζική προσέλευση στο γήπεδο μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa