ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας στον κόσμο

Μήνυμα ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας στον κόσμο

Ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον “Άστρα” για το ματς που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα και μετέφερε το μήνυμα των ποδοσφαιριστών αλλά και της τεχνικής ηγεσίας.

Bet on Alfa

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα ενίσχυσης, για τον Λομπιανίτζε, τον Ρούνιε και την πρωτιά της Ομόνοιας στα εισιτήρια.

Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα που δείχνει ότι έχει φτιάξει μια καλή ομάδα.

Μέσα στην έδρα της είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα και από εμάς ζητούν να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, θέλουν να δούνε την κερκίδα της Ομόνοιας κατάμεστη αφού όπως λένε θα είναι ένα πολύ σημαντικό στήριγμα γι’ αυτούς”.

Για το ότι ο κόσμος περιμένει περισσότερα: “Όλοι θέλουν να δούνε ένα καλύτερο πρόσωπο και οι ίδιοι οι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι. Οι παίκτες αναγνωρίζουν την στεναχώρια και την πίκρα του κόσμου όμως πραγματικά τις τελευταίες βδομάδες δούλεψαν αρκετά.

Αυτό μπορεί να μην έχει φανεί στο γήπεδο ακόμα αλλά προσπαθούν στις προπονήσεις. Ασφαλώς πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.

Όμως αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι παίκτες, ότι χρειάζονται τον κόσμο. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα γιατί νιώθουν ότι μια νίκη θα τους βοηθήσει να πατήσουν ξανά στα πόδια τους”.

Για το θέμα Λομπιανίτζε: “Από την πρώτη στιγμή ο κ. Μιλόγεβιτς είχε πει στους παίκτες πως σε θέματα πειθαρχίας είναι αμείλικτος. Και στο παρελθόν πρόσφατα υπήρξαν τιμωρίες ποδοσφαιριστών σε ανάλογα ζητήματα. Δεν είναι κάτι που η ομάδα επιδιώκει να δημοσιοποιείται. Ο λόγος είναι για να συνετιστεί ένας ποδοσφαιριστής, για να παραδειγματιστεί όλη η ομάδα και όχι για να εξοντωθεί ένας ποδοσφαιριστής”.

Για το θέμα Ρούνιε: “Είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο η προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές”.

Θέμα ενίσχυσης: “Έχουν γίνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Η τεχνική ηγεσία θέλει αν είναι δυνατό από τις αρχές του Γεννάρη να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεσή της. Ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες. Δεν είναι το πιο εύκολο αλλά θα το προσπαθήσει η τεχνική ηγεσία μαζί με την εφορία ποδοσφαίρου να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές όσο πιο σύντομα γίνεται”.

Πρωτιά της Ομόνοιας στα εισιτήρια: “Ο Ομονοιάτης θα πρέπει να νοιώθει περήφανος για αυτό το επίτευγμα γιατί είναι πράγματι εντυπωσιακή η αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα του και αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα όχι μόνο με βάση την πρωτιά αλλά γενικά με την μεγάλη διάθεση που δείχνει για να βοηθήσει την ομάδα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο”.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa