ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚατσουρίδης: "Ας ψάξουν αλλού για την Θύρα 9 "

Κατσουρίδης: “Ας ψάξουν αλλού για την Θύρα 9 “

Συνέντευξη στο Γιώργο Παυλίδη (πρώην διευθυντή του Άστρα) έδωσε σήμερα ο Νίκος Κατσουρίδης για λογαριασμό της εφημερίδας ΡΕΠΟΡΤΕΡ.

Bet on Alfa

Φυσιολογικά ρωτήθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Θύρα 9.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα.

“Ας ψάξουν αλλού για τη Θύρα 9

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την αντιπαράθεση που προέκυψε ανάμεσα στη Θύρα 9 και την ηγεσία του ΑΚΕΛ, ορισμένοι έσπευσαν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη αναστάτωση με τον Νίκο Κατσουρίδη. Ο ίδιος, εμφανώς ενοχλημένος, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα επεισόδια:

Ν.Κ.: Όλα αυτά δεν είναι παρά φήμες και γνωρίζω πολύ καλά ποιοι τις διαδίδουν και γράφουν τέτοιες ανοησίες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για 4-5 άτομα, που, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, φαντασιώνονται ότι δήθεν αυτό έχει σχέση μαζί μου. Κατηγορηματικά δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τα όσα συμβαίνουν με την Ομόνοια! Θεωρώ, χωρίς να διατυπώνω καταγγελίες, ότι και τα ΜΜΕ οφείλουν να είναι αρκούντως υπεύθυνα όταν δημοσιογραφούν αφήνοντας υπονοούμενα στηριζόμενα σε φημολογίες. Πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, θα έλεγα ότι κάποιοι απ’ αυτούς που έγραψαν εις βάρος μου στο διαδίκτυο, ίσως έχουν προσωπική ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στη Θύρα 9.

– Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ δήλωσε ότι πίσω από την κινητοποίηση της Θύρας 9 ίσως να κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες.

Ν.Κ.: Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία ανάμειξη με όλα αυτά.”

 

Autoremarketing

Bet on Alfa