ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣενάρια επιλογής των ένδεκα για την μάχη στην Αρένα!

Σενάρια επιλογής των ένδεκα για την μάχη στην Αρένα!

Η πρώτη αγωνιστική της Β’ Φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ στην ΑΕΚ Αρένα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τα playoffs καθώς η τελική κατάταξη της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα είναι που θα δώσει και Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, ο Απόλλωνας (μετά την ισοπαλία με ΑΕΛ) ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην 2η θέση στους 58 βαθμούς και η ΑΕΛ παρέμεινε στην 4η θέση με 52 βαθμούς. Είναι χρυσή ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα να πάρει το διπλό που θα την φέρει στους 53 βαθμούς (4η θέση πάνω από ΑΕΛ) και να μειώσει και την διαφορά από την τρίτη θέση στους 5 βαθμούς. 

Ο Άκης Ιωακείμ σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κατελάρη, Άρνασον καθώς και Κωνσταντινίδη ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τελευταίας στιγμής. Εστιάζεται στην άμυνα λοιπόν η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας μας, με τον Ιωακείμ να έχει να επιλέξει μεταξύ Νασιμέντο και Φλορέσκου για το ποιος θα πλαισιώσει τον Λουκά Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Επικρατέστερη επιλογή είναι ο Φλορέσκου. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον Άρη Σοιλέδη ενώ στο δεξί άκρο, ισάξια διεκδικούν την θέση Δημητρίου και Φιλιώτης. Από την μία ο Δημητρίου τα πήγε περίφημα με ΑΕΛ και Αποέλ και από την άλλη ο Φιλιώτης είναι επίσης σε εξαιρετική φόρμα. Στον άξονα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, με Μαργκάσα και Τουρέ πίσω από τον Κλέιτον. Κλειδί σήμερα είναι και οι επιλογή του Άκη Ιωακείμ για το αριστερό άκρο της επίθεσης καθώς ο Ρουσιάς που δοκιμάστηκε στο αιώνιο ντέρμπι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Έτσι τη θέση διεκδικούν οι Στεφάν Αζίζ και Θεοδόσης Κύπρου με τον νεαρό Αζίζ να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ματ Ντάρμπισιρ και δεξιά ο Δημήτρης Χριστοφή.

Η Άεκ είναι ομάδα με πολύ καλές επιθετικές αρετές και έτσι η αδυναμία της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να καλυφθεί ομαδικά, μειώνοντας τα ατομικά λάθη, κρατώντας μπάλα χωρίς να δώσουμε γήπεδο στον αντίπαλο. Η αποτελεσματικότητα επίσης της επιθετικής μας γραμμής είναι το στοιχείο που θα φέρει επίσης το τρίποντο.

Αναμένεται κυριολεκτική μάχη σήμερα στην Αρένα καθώς κρίσιμο είναι και για την Άεκ το παιχνίδι που από την μια θέλει να διατηρήσει διαφορά 4 βαθμών από την κορυφή και από την άλλη δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες για την υπόθεση της Ευρώπης. Η ομάδα που θα το ζητήσει σήμερα περισσότερο, θα το πάρει και ευχόμαστε πως αυτή θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Άκη Ιωακείμ ο οποίος μετά το αιώνιο έχει πεισμώσει και έστειλε το μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει Ευρώπη.

Autoremarketing

Bet on Alfa