ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΡίχνει την τελευταία της ζαριά

Ρίχνει την τελευταία της ζαριά

Το σημερινό ντέρμπι με την Αελ στο ΓΣΠ (16:00) είναι μονόδρομος για την Ομόνοια. Κερδίζει και μένει ζωντανή στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλιώς αποχαιρετά και τον τελευταίο της στόχο που θα την κρατήσει εκτός Ευρώπης μετά από 15 χρόνια, κι ας μένουν άλλες πέντε αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Θα είναι μια οδυνηρή εξέλιξη για τον σύλλογο και μια μαύρη σεζόν.

Bet on Alfa

Για να διαφοροποιηθεί η κατάσταση, η Ομόνοια καλείται να κερδίσει την ομάδα της Λεμεσού, να την πλησιάσει στον ένα βαθμό και να ελπίζε στη συνέχεια στην κατάκτηση της 4ης θέσης. Και τότε, θα αναμένει την εξέλιξη στο κύπελλο. Ανάλογα με το ποια ομάδα θα είναι κυπέλλούχος θα κριθεί και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Ομόνοια, λοιπόν, το απόγευμα θα ρίξει την τελευταία της ζαριά. Θέλει μόνο «εξάρες», για να αναπτερωθεί η ελπιδα της εξόδου στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα; Αν ναι, είναι κάτι που θα… μιλήσει το γήπεδο. Όχι λόγια αλλά μόνο πράξεις. Άλλωστε, ο κόσμος της ομάδας μπούχτησε από υποσχέσεις, ιδιαίτερα στην τρέχουσα σεζόν.

Ή ταν ή επί τας! Η Ομόνοια καλείται να δείξει χαρακτήρα, να συμπεριφερθεί ως μεγάλη ομάδα. Ας βγάλουν επιτέλους εγωισμό οι ποδοσφαιριστές, να παίξουν με πάθος και τσαμπουκά, να δείξουν ότι δεν τα παρατάνε και θα δώσουν την μάχη μέχρι τέλους.

Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα. Τόσο με τις επιλογές στο αρχικό σχήμα όσο και με την διαχείριση του παιχνιδιού, το κοουτσάρισμα και τις αλλαγές. Ιωακείμ και Φρέντμπεργκ θα πρέπει να συμβάλουν ώστε η ομάδα να φθάσει στην επιτυχία.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας, αφού αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα. Παρόλο που είναι Τετάρτη και δύσκολη η ώρα, αναμένεται να μαζευτεί στο ΓΣΠ ένας σημαντικός αριθμός κόσμου, θέλοντας να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία. Προσδοκία του, να δει τους ποδοσφαριστές να δίνουν κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων τους, με θέληση και πάθος. Η σημερινή αποστολή για την Ομόνοια είναι δίχως γυρισμό!

Autoremarketing

Bet on Alfa