ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Πορτογαλία τα σπουδαία...

Στην Πορτογαλία τα σπουδαία…

Η εντύπωση που δόθηκε το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα λόγω ταξιδιού που έκαναν οι Πάμπος Χριστοδούλου και Αντώνης Τζιωνής στην Πορτογαλία ότι, με το που θα έμπαινε ο Ιούνιος θα είχαμε ανακοινώσεις μετεγγραφών. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού, ναι μεν κάποιοι ποδοσφαιριστές είδαν με θετικό μάτι την μετακίνησή τους στην Ομόνοια, από την άλλη όμως ακόμη δεν υπέγραψαν έστω και προσύμφωνο.
Γι’ αυτό και ο Πάμπος Χριστοδούλου θα μεταβεί αύριο, για Τρίτη φορά στην Πορτογαλία από τότε που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, ώστε να αποσπάσει αυτή τη φορά και την υπογραφή των ποδοσφαιριστών. Θα επιδιώξει να έλθει σε πλήρη συμφωνία με παίκτες που θέλει να στελεχώσουν τη νέα Ομόνοια και ακολούθως να προκύψει ανακοίνωση για κατ’ αρχήν από το σωματείο. Και εφόσον έλθουν στην Κύπρο και περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα επισημοποιείται η μετεγγραφή.
Στην Πορτογαλία την ερχόμενη βδομάδα, λοιπόν, αναμένονται τα σπουδαία για την Ομόνοια όσον αφορά στο κεφάλαιο προσθήκες. Τότε ίσως έχουμε και μαζεμένες ανακοινώσεις, καθώς στόχος του προπονητή είναι περί τα μέσα του μήνα να έχει τρέξει για τα καλά ο προγραμματισμός. Επίσης, μέχρι το τέλος Ιουνίου, που θα αρχίσει η προετοιμασία, θέλει να είναι προχωρημένος με τις μετεγγραφές και λογικά θα μείνουν κάποιες θέσεις κενές για να τις καλύψει στην πορεία.
Μια μετεγγραφή που ενδέχεται να ολοκληρωθεί μέσα στο προσεχές τριήμερο είναι αυτή του Τζαϊλσον Αραούχο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναμένεται άμεσα στην Κύπρο, θα περάσει από εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Απ’ εκεί και πέρα, εάν προκύψει οτιδήποτε άλλο αφού στην Ομόνοια αναμένουν απαντήσεις τότε θα ανακοινωθεί. 
Ο Πάμπος θα παραμείνει στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για μια βδομάδα και θα παρακολουθήσει και το αυριανό φιλικό της Κύπρου με την Πορτογαλία.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa