ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚλείνει και ο Φαμπρίσιο!

Κλείνει και ο Φαμπρίσιο!

Άλλη μια μετεγγραφή, πιθανότατα την τελευταία (μαζί με αυτή του Αραούχο) θα ολοκληρώσει εκτός απροόπτου τις προσεχείς ώρες η Ομόνοια και πλέον, γεμάτη θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της. 

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, η νέα προσθήκη θα αφορά στο κέντρο της άμυνας και ο εκλεκτός είναι ο Φαμπρίσιο Σίλβα. Ο 27χρονος (20.2.1990) κεντρικός αμυντικός αναμένεται εντός της ημέρας στην Κύπρο από το Ισραήλ, εδώ που τον περιμένουν από χθες οι Ρουμάνοι εκπρόσωποί του, για να ολοκληρώσουν την μετεγγραφή στην Ομόνοια.

Ο Βραζιλιάνος αν και συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο με την Άστοντ τον περασμένο μήνα για 1+2 χρόνια, φαίνεται να μην του… έκατσε το κλίμα στη γειτονική χώρα και ζήτησε να φύγει. Για να γίνει αυτό οι Ισραηλινοί έθεσαν ως όρο να τους επιστρέψει τα λεφτά που πήρε ως προκαταβολή, κάτι που έκανε ήδη ο Φαμπρίσιο και σήμερα φεύγει.
Στην περσινή σεζόν ο 27χρονος στόπερ αγωνίστηκε στην Άστρα Ρουμανίας, ενώ προηγουμένως φόρεσε και τη φανέλα της Παρτίζαν και παλαιότερα της Χόφενχαϊμ. Στη Βραζιλία αγωνίστηκε στις Φλαμένγκο, Παράνα, Παλμέιρας, Ατλέτικο Παραναένσε, Βάσκο ντα Γκάμα, Βιτόρια, Φλουμινένσε και Μπραγκαντίνο.

Εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο αφού η Ομόνοια και η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά, ο Φαμπρίσιο εντός της ημέρας ή το πολύ αύριο θα ντυθεί στα πράσινα. Θα αποτελέσει την τρίτη μετεγγραφή κεντρικού αμυντικού μετά τον συμπατριώτη του Γουίλιαμ Σοάρες και τον Ισπανό Μπόρχα Εκίθα.
Μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Τζαϊλσον Αραούχο, με τον ποδοσφαιριστή να είναι στον δρόμο της επιστροφής. Απομένει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει αφού στο ρόστερ οι ξενοι / κοινοτικοί θα φθάσουν τους 16 και κάθε ομάδα δικαιούται 15. Η απόφαση ανήκει στον Πάμπο Χριστοδούλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa