ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«No Excuses». Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του...

«No Excuses». Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Παπασταύρου.

“To maintain discipline and an unwavering focus on long-term goals! This industry is highly susceptible to change, and it’s all too easy to fall into the trap where we continually react. My focus on long-term goals guides my day-to-day decision making.”

«No Excuses» είναι το μόττο του Παπασταύρου σύμφωνα με την ιστοσελίδα HousingWire.

Bet on Alfa

Η εν λόγω ιστοσελίδα απένειμε στο Παπασταύρου το 2017 το βραβείο Vanguard και φιλοξενεί μία μικρή συνέντευξη του.

Απαντώντας στην ερώτηση πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του ανέφερε ότι είναι η πειθαρχία αλλά και η προσήλωση σε μακροπρόθεσμους στόχους. «Η προσήλωση σε μακροπρόθεσμους στόχους καθοδηγεί τις καθημερινές μου αποφάσεις» αναφέρει.

Στη παρουσίαση αναφέρεται ότι ο Παπασταύρου μετανάστευσε στην Αμερική από τη Κύπρο και ασχολήθηκε με το τομέα των κατασκευών. Το 1997 ίδρυσε την The Money Source ως εταιρεία διαμεσολαβητή δανείων (mortgage broker).

Σήμερα η The Money Source είναι από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες παροχής δανείων με άδεια διεξαγωγής εργασιών και στις 50 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες με προσωπικό πάνω των 600 ατόμων. Πρόκειται για μία αγορά η οποία ελέγχεται αυστηρά από τις Αμερικάνικες εποπτικές αρχές.

Όπως λέχθηκε και στη δεύτερη συνάντηση στο Σεμέλη ο Παπασταύρου είχε υποβάλει αίτηση και είχε εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου αφού επέδειξε ενδιαφέρον για την Cyprus Development Bank.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa