ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚ-Α-Τ-Α-Ν-Τ-Ι-Α!

Κ-Α-Τ-Α-Ν-Τ-Ι-Α!

Πώς αλλιώς μπορούσε να χαρακτηρίσουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ομόνοια; Μόνο με μια λέξη: Κατάντια! Και το πιο τραγικό; Κανείς δεν ασχολείται. Η ομάδα αφέθηκε στο έλεος του Θεού. Βαδίζει από ήττα σε ήττα, έφθασε τις εννιά συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, έχει να κερδίσει από τις 10 Φεβρουαρίου, και λες και δεν έγινε τίποτα. Όλοι συνήθισαν στην ήττα, έχουν αποκτηνωθεί και η Ομόνοια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Και όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, φαντάζει απίθανο να βάλει φρένο στον κατήφορο. Απομένουν τρία ματς για το τέλος της πιο εφιαλτικής σεζόν στην ιστορία του συλλόγου και δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως, μπορεί να έχει βαθμολογικό κέρδος. Θα παίξει με ΑΕΚ, Ανόρθωση εκτός έδρας και Απόλλων εντός.
Χθες, μέχρι το 87’ κρατούσε τη νίκη και μέσα σε λίγα λεπτά όλα γκρεμίστηκαν. Κι αυτό γιατί, υπήρξε αδικαιολόγητη χαλάρωση, έκαναν την εμφάνισή τους σημάδια απειθαρχίας, με ένα απ’ αυτά να φέρει και την αποβολή για τον Κανού. Δέχθηκε δυο γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών και άλλο ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ήττα.
Στον σύλλογο όλοι επικεντρώθηκαν στις εκλογές, στην επόμενη μέρα, ποιος θα επικρατήσει και ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Η ομάδα αφέθηκε στο έλεος του Θεού, κανείς δεν ασχολείται. Απόλυτα φυσιολογικό και οι ποδοσφαιριστές να τα έχουν παρατήσει. Ωστόσο, και πάλι, δεν δικαιολογούνται. Με τέτοια εικόνα δείχνουν ότι δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους.
Ο κόσμος κουράστηκε, δεν μπορεί να βλέπει αυτό το ολίσθημα. Με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει στο γήπεδο, δεν έχει κίνητρο, δεν του το επιτρέπει η ομάδα με τις εμφανίσεις της και την πορεία της. Ούτε 1.500 εισιτήρια δεν διατέθηκαν, από μια ομάδα που έχει χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. Τραγικό! Το είπαμε, το επαναλαμβάνουμε… «πως σε κατάντησαν Ομόνοια μου».

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa