ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧαμός σήμερα στην Cyta! Έπεσαν φωνές και βρισίδι για...

Χαμός σήμερα στην Cyta! Έπεσαν φωνές και βρισίδι για τα τηλεοπτικά μετά τη συμφωνία Primetel-Cablenet.

Ένταση, φωνές και βρισίδι είχαμε σήμερα , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, στην Cyta.

Bet on Alfa

Ο λόγος;

Η συμφωνία Primetel-Cablenet για τα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα έπιασε κάποιους στην Cyta στον ύπνο, αφού πλέον τα πλάνα τους για επικράτηση σε αυτό το τομέα καταρρέουν.

Αντίθετα,  κερδισμένος βγαίνει ο ισχυρός άντρας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου και πρόεδρος της ΚΟΠ, αφού όλες οι παραγωγές θα γίνονται από την εταιρεία του ΑΑΑ στις εγκαταστάσεις στα Πυργά.

Συνεπώς πλέον ΚΟΠ TV, Cablenet- Primetel θα βγαίνουν στον αέρα από την ΑΑΑ.

Βεβαίως αυτή η δουλειά δεν θα γινόταν εάν δεν υπήρχε και σύμπραξη εκ των έσσω. Από ότι φαίνεται κάποια από τα διευθυντικά στελέχη της Cyta γνώριζαν για τη προσέγγιση Cablenet-Primetel και μάλιστα εργάστηκαν ούτως ώστε αυτή να πετύχει.

Όπως και να έχει το πράγμα η Cyta βγαίνει οριστικά εκτός παιχνιδιού μετά από αυτή την εξέλιξη και εκεί που ήταν ισχυρός παίχτης θα γίνει ουραγός.

Ο “γάμος” Cablenet-Primetel ήταν αποτέλεσμα πολύμηνων διεργασιών που άρχισαν επί Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο το χρήμα που έριξε η Cablenet προκειμένου να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ. Αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί παρά να είχε και την ευλογία της Πινδάρου, αφού ο κουμπάρος πλέον θα ελέγχει το τηλεοπτικό προιόν του ποδοσφαίρου πλήρως.

Αν είναι κάτι που πρέπει να πιστώσουμε τον Αβέρωφ, χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, ήταν ότι ήταν από τους πρώτους που αντιλήφθηκε σε όλη της την έκταση τη σημασία του ποδοσφαίρου και πως αυτό επηρεάζει την πολιτική και για αυτό φρόντισε να το ελέγξει ολοκληρωτικά και για πολλά χρόνια…

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa