ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚλειδί η διαχείριση, στόχος η αντίδραση...

Κλειδί η διαχείριση, στόχος η αντίδραση…

Η κάθε ήττα από όπου και να προέρχεται σίγουρα είναι ένα στοιχείο που φυσιολογικά δημιουργεί δυσφορία τόσο ανάμεσα στον κόσμο όσο και ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Προφανώς και οι ήττες είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

Bet on Alfa

Πώς ξεχωρίζουν όμως οι μεγάλες ομάδες; Μία ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή είναι υποχρεωμένη την κάθε ήττα να την μετατρέπει σε αντίδραση στη συνέχεια.

Η διαχείριση ενός κακού αγωνιστικού αποτελέσματος είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία που πρέπει να έχει τελειοποιημένα η κάθε ομάδα και στην προκειμένη, η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το διάστημα θα δοκιμαστεί και στον τομέα διαχείριση. Η εκτενής ανάλυση του προχθεσινού ντέρμπι, η κατάληξη στα ορθά αίτια που έφεραν την ήττα καθώς και η δουλειά στον τομέα ψυχολογίας είναι οι άξονες όπου θα πρέπει να δουλέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το διάστημα, όπου και πάλι το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή.

Στόχος όμως θα πρέπει να είναι η αντίδραση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του τελευταίου ημιώρου του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ είναι κάτι που θα πρέπει να αφήσουμε πίσω. Η ομάδα έχει ποιότητα και πρέπει αυτή η ποιότητα να βγαίνει μπροστά όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει με βάση το πλάνο.

Στην επόμενη αγωνιστική καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Μέχρι τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να επανέλθει πλήρως και να συγκεντρωθεί με καθαρό μυαλό να πάρει την νίκη μπροστά στον κόσμο της. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει η ομάδα μας από καμία άλλη στο Πρωτάθλημα. Με σκληρή δουλειά, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa