ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι μετά μιλούν για προκατάληψη!

Και μετά μιλούν για προκατάληψη!

Το θράσος των ανθρώπων που διοικούν εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο μας είναι απύθμενο.

Bet on Alfa

Με πρόστιμο την γλύτωσαν οι προπονητές του Αποέλ και του Ερμή για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν εντός μάλιστα αγωνιστικού χώρου, στον μεταξύ τους αγώνα. Οι σκηνές μεταδόθηκαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες, οι συμπεριφορές καταγράφηκαν στην συνείδηση του κάθε φίλου του αθλήματος.

Χθες εκδόθηκε και οι ποινή για τα συμβάντα. Πρόστιμο στον (πρώην) πλέον προπονητή του Αποέλ, πρόστιμο και στο μέλος του προπονητικού τιμ του Αποέλ μου μετείχε στα επεισόδια. Κανένας ποδοσφαιριστής του Αποέλ δεν καταγγέλθηκε ούτε από τον διαιτητή, ούτε από τον παρατηρητή. Ο μόνος που την πλήρωσε τελικά ήταν ο Κεϊτά του Ερμή ο οποίος ενώ γρονθοκόπησε αντίπαλο (όπως αναγράφεται στην απόφαση), “έφαγε” μόνο 3 αγωνιστικές.

Αυτό στην κυπριακή ονομάζεται “γαργάρα”. Ψέκασαν, σκούπισαν και τέλειωσαν με τις ευλογίες του προέδρου της ΚΟΠ.

Θυμάται κάνεις το επεισόδιο με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Χρήστου Ηλία; Την καταδίκη του τότε προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 6 μήνες αποκλεισμό, για ‘γεγονότα’ που έγιναν εντός της φυσούνας και δεν είδε ποτέ κανείς; Τον ντόρο που ξέσπασε, την αναστάτωση που επήλθε στην ομάδα μας, την διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι να απαλλαγεί ο Λάρκου από τις κατηγορίες και να μειωθεί η ποινή που του επιβλήθηκε;

Ψηλά γράμματα θα πει κάποιος… Περασμένα, ξεχασμένα!

Αν όμως τιμωρούνταν παραδειγματικά όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια στον αγώνα, ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στο Αποέλ, που διάγει ούτως ή άλλως, μια δύσκολη περίοδο; Και δεν μιλούμε μόνο για τον Μπαλταζάρ (που έφυγε), αλλά για ποδοσφαιριστές και μέλη του τιμ… Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κειτά, δεν έκανε καυγά μόνος του!

Για ακόμα μια φορά, ένα αόρατο χέρι προστάτευσε την ομάδα του κατεστημένου. Και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, εφαρμόστηκαν σε όλο τους το μεγαλείο…

Autoremarketing

Bet on Alfa