ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌταν οι απουσίες δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία

Όταν οι απουσίες δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία

Μικρό το δείγμα που έχουμε μέχρι στιγμής από τη φετινή νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως κάποια σημάδια είναι άξια και ικανά σχολιασμού.

Bet on Alfa

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χουαν Κάρλος Ολίβα συμπληρώνει σχεδόν 5 μήνες στην ομάδα μας. Ο Ισπανός που ήρθε ως μη γνώστης του Κυπριακού Πρωταθλήματος φαίνεται πως κερδίζει έδαφος και εκτίμηση. Πολύ σημαντικό είναι πως ο Ολίβα δεν ήρθε σε μία ΟΜΟΝΟΙΑ στημένη αλλά συνέτεινε μαζί με τον Άνχελ Γκόμες στο κτίσιμο της νέας ομάδας. Οι επιλογές για όλες τις μεταγραφές πέρασαν υπό την έγκριση του Ολίβα και ο ίδιος δείχνει να καταφέρνει να μεταχειρίζεται όλους τους πάικτες.

Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε με κάποιες σημαντικές απουσίες, καθώς και τραυματισμούς που προέκυψαν στα παιχνίδια. Τόσο στις δύο στενές νίκες όσο και στην ήττα, δεν είδαμε τον Ολίβα να προσπαθεί να καλυφθεί πίσω στερεότυπες δικαιολογίες. Αυτό το συστατικό θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για το κτίσιμο της ομάδας που όλοι θέλουμε. Πρέπει να δημιουργηθεί DNA νικητή κάτω υπό όποιεσδήποτε συνθήκες και ευχόμαστε πως ο Ολίβα θα γίνει ο εμπνευστής και ο δημιουργός αυτής της φιλοσοφίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa