ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι ευθύνες πίσω από το πρόβλημα που "γεννήθηκε" στην...

Οι ευθύνες πίσω από το πρόβλημα που “γεννήθηκε” στην Οπαλένιτσα…

Με το ένα αρνητικό ρεκόρ να σπάζει δίπλα στο άλλο, κάπου είναι λογικό πως η αναπουμπούλα θα έβγαζε το αγωνιστικό πρόβλημα που έχει η ομάδα στην επιφάνεια… Ένα πρόβλημα που διαφάνηκε από την αρχή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα, δεν λύθηκε νωρίς και διογκώθηκε καθώς δείξαμε εγκληματική αμέλεια. Οι ευθύνες για αυτό δεν είναι γενικές και αόριστες αλλά συγκεκριμένες.

Bet on Alfa

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 με μοναδικό γνώμονα και υποκινητή μας την αγνή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσαμε παρά να μην ψάξουμε εκ βαθέων το τι φταίει για αυτό το ρεζίλι που βλέπουμε στο γήπεδο. Θεωρούμε ότι το κουβάρι ξετυλίχτηκε και ήρθε η ώρα της ανάληψης ευθυνών.

Από την πρώτη βδομάδα στην Πολωνία κάτι περίεργο συνέβαινε. Οι ρυθμοί προπόνησης των παικτών καθώς και οι εντάσεις ήταν σε βαθμό που διαφαινόταν ότι στο άμεσο μέλλον θα δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα φυσικής κατάστασης. Ο Ισπανός γυμναστής που προσλήφθηκε φέτος φαίνεται πως είχε άλλη αντίληψη για την εκγύμναση των παικτών. Διαχειριζόταν τους παίκτες εγκληματικά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Η ομάδα δε συνέχισε με τους ρυθμούς της Οπαλένιτσα και με την επιστροφή στην Κύπρο. Οι ενδείξεις των παικτών στα επιστημονικά αποτελέσματα δεν είναι καλές μέχρι και σήμερα. Οι παίκτες καθώς και άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, από τότε έστειλαν το μήνυμα τόσο στον Τεχνικό Διευθυντή Άνχελ Γκόμες όσο και στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Πλουτή Αβραάμ ότι οι προπονήσεις ήταν προβληματικές! Κανείς από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κινήθηκε σε διερεύνηση ενός προβλήματος που έβγαζε μάτια. 

Απαιτούμε κύριοι να μας απαντήσετε γιατί ενώ γνωρίζαμε το πρόβλημα σφυρίξαμε αδιάφορα και δεν το κόψαμε στη ρίζα του. Μήπως ακουμπήσαμε πίσω στον πλουσιοπάροχο μισθό μας και δεν θέλαμε να “λερώσουμε” το όνομα μας εντός ομάδας ή είναι ζήτημα ανικανότητας; Είναι η ώρα που όσοι εμπλάκηκαν στο όλο ζήτημα να λογοδοτήσουν και να αποδοθεί η ευθύνη. 

Αν είναι δυνατόν, παίκτες που έπαιξαν στα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, επαγγελματίες, να διαμαρτύρονται ότι είναι προβληματική η προπόνηση και να βρίσκουν τοίχο απέναντι τους από τους υπευθύνους. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως και πολλά άτομα από το ίδιο το τεχνικό τιμ έκαναν νύξη προς την διοίκηση της ομάδας πως οι παίκτες θα ξεκινούσαν την σεζόν καταπονημένοι, η απάντηση όμως που πήραν και αυτοί ήταν η σιωπή. Το προβληματικό είναι πως ακόμη και μετά τη φυγή Ολίβα και γυμναστή, την παραμονή του “αιώνιου” η ομάδα έκανε εξαντλητική προπόνηση πέραν του χρονικού ορίου που ορίζει η παραμονή ενός δύσκολου αγώνα. Αυτό υποδηλώνει πως το πρόβλημα είναι ακόμη εκεί ακόμα και σήμερα ΑΛΥΤΟ. 

Για τον Άνχελ Γκόμες τα λόγια περισσεύουν και δεν βλέπουμε τίποτα άλλο θετικό πέραν από την απομάκρυνση του. Από την άλλη περιμένουμε μία απάντηση από τον κ Πλουτή Αβραάμ και μία επεξήγηση για το πως φτάσαμε να κλατάρουμε τους παίκτες και να  μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa