ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑκόμη πιο ζόρικα, αλλά…

Ακόμη πιο ζόρικα, αλλά…

Η Ομόνοια ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Ερμή, με απογευματινή προπόνηση. Παρόλο που λέμε πως, αυτό που επιβάλλεται να κάνει η Ομόνοια είναι να κερδίσει τα δικά της ματς και στο τέλος θα κάνει ταμείο, αναπόφευκτα κοιτάζει και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, την εξάδα.

Bet on Alfa

Η χθεσινή νίκη, λοιπόν, της Ανόρθωσης δεν είναι κάτι που ευνοεί την ομάδα του Αναστασίου αφού θα ανέμενε απώλεια βαθμών από τον Απόλλωνα, ώστε με νίκη αύριο να την πλησιάσει, είτε στον ένα είτε στους δύο βαθμούς. Σαφώς και το αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν την ευνοεί. Σήμερα, θα αναμένει απώλεια βαθμών για την Νέα Σαλαμίνα, ώστε να την… κυνηγήσει και αυτή για τον στόχο της εξάδας.

Αυξάνεται η πίεση και η προσπάθεια γίνεται ακόμη πιο ζόρικη, όμως γι’ αυτό δεν ευθύνεται κανείς άλλος παρά η ίδια η ομάδα, που κατάφερε να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Αυτό που επιβάλλεται να κάνει, είναι να περάσει νικηφόρα αύριο από το «Αμμόχωστος», να κάνει το καθήκον της και να συνεχίσει την προσπάθειά της. Στο τέλος, όπως είπαμε, θα γίνει η σούμα και αναλόγως θα κριθεί αν θα είναι στην πρώτη εξάδα ή θα έχουμε να λέμε για τη χειρότερη θέση στην ιστορία της.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, είναι να βγάλουν εγωισμό, να παίξουν μπάλα και κυρίως να είναι αποτελεσματικοί.

Autoremarketing

Bet on Alfa