ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑμάν αδυναμία μακριά από το ΓΣΠ

Αμάν αδυναμία μακριά από το ΓΣΠ

Ένα από τα πολλά αρνητικά στοιχεία της φετινής Ομόνοιας, είναι ότι δεν παίρνει βαθμούς μακριά από το ΓΣΠ. Και το φαινόμενο αυτό δεν παρατηρήθηκε μόνο στα παιχνίδια ντέρμπι αλλά γενικότερα. Στα ντέρμπι η συγκομιδή είναι μηδαμινή, μόλις ένα βαθμό, αυτόν απέναντι στην Ανόρθωση. Τραγικό.

Bet on Alfa

Απέναντι στις ομάδες της εξάδας, σε όσα ματς έδωσε εκτός έδρας δέχθηκε την ήττα. Πρόκειται για μια τεράστια αδυναμία της φετινής Ομόνοιας, που θα πρέπει να βρει άμεσα λύση εάν θέλει να είναι ανταγωνιστική και να ελπίζει στην μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Άλλωστε, όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ντέρμπι.

Με τον Απόλλωνα μετρά τρεις ήττες στο Τσίρειο, δυο στο πρωτάθλημα και μια στον κύπελλο. Δέχθηκε την ήττα εκτός έδρας και από τις ΑΕΚ, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Αποέλ (ως τυπικά φιλοξενούμενη στο ΓΣΠ). Επιπλέον, μόλις τρεις νίκες μακριά από το ΓΣΠ μέτρησε στην Α’ φάση. Νίκησε Ερμή, Αλκή και Δόξα. Μέτρησε και δυο ισοπαλίες, με Ανόρθωση και Παραλίμνι. Μόλις 11 βαθμούς.

Το γεγονός αυτό φανερώνει πως, υπάρχει έλλειψη χαρακτήρα. Δεν γίνεται μια μεγάλη ομάδα να μην μπορεί μακριά από την έδρα της να είναι διεκδικητική. Είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που θα πρέπει να αλλάξουν τη νέα σεζόν. Αυτό θα γίνει με την προσθήκη ποιοτικών παικτών και την καλλιέργεια σωστής νοοτροπίας στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa