ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠεριορισμένες επιλογές, δεν αλλάζει ο στόχος

Περιορισμένες επιλογές, δεν αλλάζει ο στόχος

Την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει η Ομόνοια με απογευματινή προπόνηση. Ως γνωστόν, τα αγωνιστικά προβλήματα πολλά, με τον Αναστασίου να καλείται να βρει λύσεις και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα.

Bet on Alfa

Μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία, η Ομόνοια θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ. Οι πράσινοι σε κάθε ματς θα δίνουν εξετάσεις, με στόχο τους βαθμούς για το γόητρο και για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά. Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές κρίνονται συνεχώς από αθλητικό διευθυντή και προπονητή και ενδεχομένως κάποιοι με την παρουσία τους, έστω και τώρα, να «κερδίσουν» την παραμονή τους στην ομάδα και για τη νέα περίοδο.

Παρόλο που ενδέχεται να εκπλήξει ο Αναστασίου με τις επιλογές του αν και είναι περιορισμένες, ο Γκαφούρ φαντάζει ως ο επικρατέστερος να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Βύντρα. Επίσης, στη μεσαία γραμμή, τη θέση του τραυματία Κατελάρη διεκδικούν οι Λοέ και Σοάρες, χωρίς να αποκλείεται να βρεθούν και οι δυο στο αρχικό σχήμα. Ο Μότα αναμένεται να διατηρήσει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και να αγωνιστεί ο Μαυρίας ως εξτρέμ. Ο Ατζαγκούν ενδέχεται να είναι στην αποστολή αλλά όχι στην ενδεκάδα, όπως και ο Πρτσε.

Autoremarketing

Bet on Alfa