ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣχεδόν έξι μήνες, τώρα θα βγουν συμπεράσματα;

Σχεδόν έξι μήνες, τώρα θα βγουν συμπεράσματα;

Υποσχέσεις ο Γιάννης Αναστασίου για να φτιάξει χαρακτήρα και νοοτροπία, πολλές. Κάθε βδομάδα τα ίδια και τα ίδια. Πριν τα ματς. Μετά, ούτε απολογία, ούτε ανάληψη ευθύνης. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει και φέρει τον Ελλαδίτη προπονητή σε δύσκολη θέση. Να προσπαθεί η ομάδα και να χάσει είναι ένα, να παρουσιάζεται αδιάφορη και να διασύρεται είναι άλλο και πολύ ανησυχητικό.

Bet on Alfa

Την ομάδα την ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Αδυναμίες πολλές, χαμηλής ποιότητας ρόστερ, επιθετική αφλογιστία, πολλά ατομικά λάθη. Το να μην μπορεί, όμως, ένας προπονητής που είναι στην ομάδα σχεδόν έξι μήνες (η πρόσληψή του ανακοινώθηκε την 1η Νοεμβρίου 2018), να κερδίσει τους παίκτες, να αλλάξει την εικόνα και να την σταθεροποιήσει, σημαίνει υπάρχει πρόβλημα και από την πλευρά του. Τι κάνει αυτός για να διαφοροποιήσει την κατάσταση; Παρά μόνο αναφορές στο ρόστερ ότι δεν είναι αξιόλογο και από την άλλη όμως, δεν θέλει πολλές αλλαγές ενόψει της νέας περιόδου.

Καμιά δικαιολογία. Υπάρχει σοβαρό θέμα και αν δεν λυθεί τώρα, του χρόνου θα έχουμε πάλι τα ίδια. Χθες, λοιπόν, ο Αναστασίου θυμήθηκε τους Λοέ και Γκαφούρ, που ξέρουν και οι δύο ότι δεν θα είναι τη νέα σεζόν στην ομάδα. Λες και περίμενε το χθεσινό ματς να τους κρίνει και να βγάλει συμπεράσματα, όπως είπε. Για δυο παίκτες που υπάρχει ειλημμένη απόφαση να τερματιστεί το συμβόλαιό τους. Είναι σχεδόν έξι μήνες στην ομάδα και περίμενε τρία ματς πριν το τέλος της σεζόν να βγάλει συμπεράσματα. Κόουτς, κάτι δεν πάει καλά…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa