ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Πράσινο" ΓΣΠ μετά από καιρό...

“Πράσινο” ΓΣΠ μετά από καιρό…

Νέοι στόχοι, νέες ελπίδες, νέα σεζόν. Αυτά τα τρία στοιχεία είναι που μπορούν να χαρακτηρίσουν την σημερινή ημέρα στην ομάδα μας. Μετά και το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της φετινής προετοιμασίας, αποκαλύπτεται λοιπόν σήμερα η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ σε δύο εβδομάδες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις. Τα μηνύματα είναι πως σήμερα ο Πράσινος Λαός θα είναι κατά χιλιάδες στο γήπεδο αναμένοντας αυτή τη σπίθα που θα του δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να επιστρέψει σε πορεία πρωταθλητισμού.

Bet on Alfa

Το ημερολόγιο έγραφε 05/08/2018 όταν αντίστοιχα η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι έκανε αποκαλυπτήρια στο ΓΣΠ κόντρα στον Παναθηναικό. 13000 κόσμου πίστεψαν για άλλη μία φορά πως τα νέα διοικητικά δεδομένα στην ομάδα πέρσι και η οικονομική εξυγίανση θα έφερνε και την αγωνιστική ανάσταση. Δυστυχώς όμως λίγο η απειρία, λίγο κάποιες λανθασμένες επιλογές προσώπων, δεν έφεραν την πρόοδο αγωνιστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την ομάδα να μένει πολύ νωρίς εκτός στόχων. Το περσινό φιλικό με τον Παναθηναικό ίσως να είναι και το τελευταίο που στο ΓΣΠ είχε μαζική παρουσία ο Πράσινος Λαός.

Το ίδιο προβλέπεται και σήμερα. Πέραν των 10000 αναμένεται να βρεθούν στο ΓΣΠ που θα βαφτεί Πράσινο ξανά. Οι αλλαγές που έγιναν σε σχέση με πέρσι τόσο  στα άτομα της ομάδας Προγραμματισμού, στο τεχνικό τιμ αλλά και στους παίκτες, αποτελούν κίνητρο. Ο Λαός αν και δικαιολογημένα δίσπιστος εντούτοις έχει αναπτερώσει τις ελπίδες του και περιμένει να δει δείγματα γραφής.

Έξτρα κίνητρο για τη μαζική παρουσία κόσμου είναι πως σήμερα δεν θα ισχύει η κάρτα φιλάθλου για το φιλικό. Ραντεβού λοιπόν στις 19:00 στο ΓΣΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa