ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτά συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο το 2019

Αυτά συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο το 2019

Ενώ σήμερα 2 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα έπρεπε να μιλούμε για αριθμούς προπώλησης εισιτηρίων και για ένα Μακάρειο που θα φόραγε τα γιορτινά του να υποδεχτεί τον πράσινο λαο, δυστυχώς ακόμα και η διεξαγωγή του ίδιου του παιχνιδιού βρίσκεται στον αέρα.

Bet on Alfa

Σήμερα το απόγευμα η Αρχή Αδειοδότησης συνεδριάζει για να λάβει τις τελικές τις αποφάσεις για την αδειοδότηση του Μακαρειου Σταδίου αλλά και άλλων γηπέδων όπου παρουσιάζουν προβλήματα.

Αύριο θα ανακοινωθεί η απόφαση και θα ξέρουμε μόλις μια μέρα πριν το παιχνίδι αν τελικά πρώτον αν θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της ομάδας μας απέναντι στην Δόξα και δεύτερον αν θα μπορεί ο κοσμος να το παρακολουθήσει και δεν θα υπάρχουν περιορισμοί.

Η προχειρότητα, το χώσιμο των προβλημάτων κάτω από το χαλί τα προηγούμενη χρονιά, η αδιαφορία για την ασφαλεία του κόσμου και των αθλητών απλά και μόνο για να εξυπηρετηθουν συμφέροντα οδήγησαν τα πράγματα εδώ που βρισκόμαστε σήμερα.

Αυτά συμβαίνουν στην Κύπρο και το Κυπριακό ποδόσφαιρο με τις ευλογίες πάντα αυτών που μας Κυβερνούν και τον τσουρακκιων τους σε ΚΟΠ και ΚΟΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa