ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ευχέρεια να αγωνίζονται οι πιο έτοιμοι... είναι "χρυσός"!

Η ευχέρεια να αγωνίζονται οι πιο έτοιμοι… είναι “χρυσός”!

Το μέχρι που μπορεί να φτάσει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη δεν το γνωρίζουμε και ούτε θέλουμε να κάνουμε εκτιμήσεις βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό μας. Μπορούμε όμως να αναλύουμε με βάση πραγματικά μεγέθη και στοιχεία και να καταλήγουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Bet on Alfa

Ξεκάθαρα βλέπουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έχει επιλογές, βάθος και δείχνει σε πολλές θέσεις πως υπάρχει η ασφάλεια για τον αντικαταστάτη. Η δουλειά που γίνεται από το σύνολο του τεχνικού τιμ αποδεικνύει πως το αγωνιστικό επίπεδο σχεδόν όλου του ρόστερ της ομάδας είναι περίπου στο ίδιο στάδιο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ο Μπεργκ δοκίμασε διάφορες αλλαγές σε πρόσωπα στους 4 πρώτους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα.

Η ευχέρεια που έχει ο Μπεργκ να επιλέγει τους πιο έτοιμους για να αγωνίζονται κάθε εβδομάδα θα φανερωθεί και στην συνέχεια πως είναι “χρυσός”. Τα παραδείγματα επί αυτού είναι ήδη απτά. Σε μία θέση κλειδί όπως είναι το “δεκάρι” αυτή τη στιγμή ο Τιάγο είναι αρκετά φορμαρισμένος και στον πάγκο ως “αντικατατάτης” του είναι ο πολύπειρος και έτοιμος αγωνιστικά Ορτέγα. Ο Κολομβιανός ήταν στο αρχικό σχήμα την πρώτη αγωνιστική όμως στη συνέχεια πέρασε στον πάγκο καθώς ο Τιάγο δικαίωσε τον προπονητή του. Ο Μαυρίας επίσης δείχνει πιο έτοιμος από τον Περέιρα που αρχικά πιστεύαμε ότι θα ήταν μονίμως στην ενδεκάδα. Η εναλλαγή Κούσουλου με Βίτορ Γκόμες το ίδιο. Ο Τζίμης επίσης δείχνει να επέστρεψε για τα καλά με αρκετά χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι αντικατέστησε επάξια τον Μποτεάκ που τραυματίστηκε. Την στιγμή επίσης που η μεγάλη μεταγραφή Μίκου είναι στην διάθεση του Μπεργκ εντούτοις η δουλειά του Ματ σε κάθε αγώνα κάνει τον Άγγλο περισσότερο αξιόπιστη επιλογή αυτή τη στιγμή. Αυτά δεν τα λέμε για να μειώσουμε την ποιότητα είτε την απόδοση κάποιου παίκτη από το ρόστερ, αλλά ακριβώς είναι για να τονίσουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έχει βάθος και ποιότητα.

Αυτό λοιπόν το προτέρημα λύνει τα χέρια του προπονητή για να επιλέγει να προσαρμόζει διάφορα συστήματα και πρόσωπα ανάλογα με τις ανάγκες των αγώνων. Μέχρι στιγμής οι επιλογές του τον δικαιώνουν και αν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια για το Μπεργκ είναι πως ξέρει μέχρι στιγμής να διαβάζει τα παιχνίδια και να βγάζει  τα μάξιμουμ των παικτών.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa