ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝίκος Χαραλαμπίδης: Να υπάρξει ισορροπία στις αντιδράσεις μας

Νίκος Χαραλαμπίδης: Να υπάρξει ισορροπία στις αντιδράσεις μας

Ο Νίκος Χαραλαμπίδης Διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας μας ήταν φιλοξενούμενος στην Cytavision.

Bet on Alfa

Κάποιες από τις τοποθετήσεις ήταν:

«Η φιλοσοφία μιας ομάδας καθορίζεται από την ιστορία της. Στον προγραμματισμό το πιο σοβαρό πρόβλημα ήταν ότι ήταν δύσκολο να πείσουμε ποδοσφαιριστές για να τους προσελκύσουμε λόγω του ότι η ομάδα δεν ήταν στην Ευρώπη και τα τελευταία χρόνια δεν είχε καλές πορείες. Ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα. Αρχίσαμε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά από τον Ιανουάριο 2019, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις για να διορθωθούν οι αδυναμίες. Τόσο οργανωτικά όσο και στο επιστημονικό κομμάτι. Μέσα στον σχεδιασμό ήταν η πρόσληψη κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Εκεί καταλήξαμε στον Νεόφυτο Λάρκου. Αρχίσαμε διεργασίες για ένα δίκτυο και στο εξωτερικό για scouting. Την ευθύνη γι’ αυτό έχει ο Νεόφυτος».

Για την ήττα από Πάφο: «Μας βρίσκει ακριβώς στο ίδιο σημείο, όπως και μετά τη νίκη από τον Απόλλωνα. Κάθε βδομάδα αναλύονται τα πάντα. Υπήρχε μεγάλη προσδοκία και μετά απογοήτευση από τον κόσμο. Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα ο κόσμος. Αναλύουμε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες».

Στόχοι γισ το μέλλον : «Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχεις πάντα πρωταγωνιστικό στόχο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία σωστής στελέχωσης του ρόστερ. Φέτος είπαμε ότι θέλουμε να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Την περασμένη βδομάδα πηγαίναμε για πρωτάθλημα, τώρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση… Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις αντιδράσεις μας. Η ομάδα ακόμη κτίζεται…Υπάρχει ποιότητα για να κτίσουμε ένα κορμό και να προχωρήσουμε

Για την πρώτη τετράδα:“Πέντε ομάδες θα κυνηγήσουν θέση στην πρώτη τετράδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η Ανόρθωση και η ΑΕΚ».

Για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου:«Ο προγραμματισμός δεν σταματά. Σκεφτόμαστε και τον Ιανουάριο και το επόμενο καλοκαίρι. Εκεί που θα δούμε ότι υπάρχουν κενά ή θέλουμε περισσότερο βάθος, θα κάνουμε κινήσεις»

Για το ιδιόκτητο γήπεδο:«Αν βρεθεί μια σωστή τοποθεσία για το γήπεδο θα προχωρήσουμε για το ιδιόκτητο. Οι Χαλεπιανές είναι μια τέτοια τοποθεσία. Έχει σχεδιαστεί επίσης ένα νέο προπονητικό κέντρο στο «Ηλίας Πούλλος και περιμένουμε τις άδειες. Περιλαμβάνει αίθουσα για σεμινάρια, για διασκέψεις, 4 αποδυτήρια, 4 γήπεδα, γυμναστήριο κλπ. Αυτά θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Θα είναι 3,5 με 4 εκ. ευρώ το κόστος».

 

Autoremarketing

Bet on Alfa