ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH τεράστια επιτυχία του Νεόφυτου Λάρκου

H τεράστια επιτυχία του Νεόφυτου Λάρκου

Στην καλύτερη σεζόν της μετά από μια δεκαετία, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένει τις εξελίξεις με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και επιθυμεί να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο γήπεδο, εκεί που πρέπει και επιβάλλεται να κρίνεται.

Bet on Alfa

Στην τρέχουσα σεζόν, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ βάσει των ξένων ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ της, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως πολυεθνική. Δεν είναι από τις ομάδες που στηρίζονται σε μια ποδοσφαιρική αγορά ή στην προέλευση παικτών από 2-3 χώρες. Άλλωστε, καλοί ποδοσφαιριστές υπάρχουν παντού, οποια κι αν είναι η χώρα καταγωγής τους ή σε όποιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν προηγουμένως.

Με αυτή τη λογική έγιναν και οι προσθήκες το περασμένο καλοκαίρι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είχε στο ρόστερ της 18 ξένους ποδοσφαριστές από 14 διαφορετικές χώρες! Συγκεκριμένα, οι 18 ξένοι που φόρεσαν την φανέλα της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν είναι οι ακόλουθοι: Φαμπιάνο, Τιάγκο (Βραζιλία), Ουζόχο, Ακιντόλα (Νιγηρία), Γκόμες, Περέιρα (Πορτογαλία), Λούφτνερ, Λέσγιακς (Τσεχία), Μαυρίας (Ελλάδα), Μποτεάκ (Γαλλία), Χούμποτσαν (Σλοβακία), Γκόμεθ (Ισπανία), Έζρα (Ισραήλ), Ορτέγα (Κολομβία), Λανγκ (Ουγγαρία), Μίκου (Βενεζουέλα), Ντέρμπισαϊρ (Αγγλία), Παντίλιμον (Ρουμανία).

Απ’ αυτούς πολύ λίγοι δεν θα είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου. Ο βασικός κορμός έχει «χτιστεί» από την πρώτη σεζόν της παρουσίας του Νεόφυτου Λάρκου στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Τεράστια επιτυχία, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με λίγες προσθήκες την επόμενη μετεγγραφική περίοδο, να δημιουργήσει ακόμη πιο δυνατό σύνολο, έτοιμο για μόνιμη πρωταγωνιστική παρουσία και τίτλους!

Autoremarketing

Bet on Alfa