ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεφορτωθεί τον Πογκμπά»

«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεφορτωθεί τον Πογκμπά»

Δεν μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για τον Πολ Πογκμπά και ιδιαίτερα ο Πολ Ινς, ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Bet on Alfa

Ο Αγγλος παλαίμαχος θρύλος του ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στην αρνητική παρουσία του Πογκμπά στους «κόκκινους διαβόλους» τονίζοντας παράλληλα πως σύντομα θα πρέπει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Υπάρχει αυτή η κατάσταση με τον Πογκμπά από πόσο, σχεδόν δύο χρόνια τώρα; Συνεχίζει και συνεχίζει, δεν τελειώνει ποτέ. Έχω νευριάσει, οι οπαδοί το ίδιο, ποιος δεν είναι;

Ουσιαστικά, δεν έχει πάρει ποτέ μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ. Κατά τη γνώμη μου, δεν πείστηκε ποτέ από την απόφαση να επιστρέψει. Βλέπω πως είναι μετανιωμένος που επέστρεψε στο Μάντσεστερ. Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, ειδικά εκτός γηπέδου, και αυτό ισχύει και για τον μάνατζέρ του (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα). Επιπλέον, ούτε οι εμφανίσεις του στο γήπεδο ήταν υψηλού επιπέδου.

Ο Σόλσκιερ προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα στο σωστό μονοπάτι, αλλά ο Πογκμπά δεν κάνει καλό στο σύλλογο με την παρουσία του. Έχει πάρα πολλούς περισπασμούς, ο χρόνος του εδώ έχει τελειώσει.

Εαν έρθει μία καλή πρόταση, ο προπονητής θα πρέπει να τον ξεφορτωθεί. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι».

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa