ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα βαριά πόδια, η ενίσχυση και το βάρος που...

Τα βαριά πόδια, η ενίσχυση και το βάρος που πέφτει στους μικρούς!

Η αλήθεια να λέγεται η χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδωσε διαπιστευτήρια πλήρους ετοιμότητας ενόψει ενός εξαιρετικά δύσκολου προγράμματος που δεν αφορά μόνο την Ευρωπαϊκή πορεία αλλά και τις έξι αγωνιστικές με πέντε ντέρμπι μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ήταν λες και βλέπαμε ένα κακό παιχνίδι της περσινής σεζόν χωρίς φρεσκάδα και χημεία.

Bet on Alfa

Τα πόδια των πλείστων παικτών που αποτελούν τον κορμό από την περσινή σεζόν δείχνουν βαριά. Μπορεί όλο αυτό να οφείλεται και στην εξαντλητική προετοιμασία και σε μια βδομάδα να αλλάξει η εικόνα, όμως εμείς καταγράφουμε αυτό που είδαμε. Πολύ πίσω σε απόδοση κάποιοι πάικτες κλειδιά, όπως ο Μποτεάκ, ο Τιάγκο, ο Βίτορ, ενώ ο Ντούρις δείχνει να απέχει ακόμη από την ενσωμάτωσή του με το υπόλοιπο σύνολο. Ο Ντούρις είναι το παράδειγμα αυτού που λέμε εδώ και καιρό πως τα μεταγραφικά αποκτήματα θα έπρεπε ήδη εδώ και 1 μήνα να βρίσκονται με την ομάδα για να είναι ενσωματωμένοι και έτοιμοι ενόψει Ευρώπης. Αυτή είναι και η ποιοτική διαφορά με Παπουλή, που όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να είναι μία εξαιρετική επιλογή, ηγέτης με δύναμη και μυαλό σε μία πολύ νευραλγική θέση.

Τα πιο πάνω δεν τα λέμε για να επικρίνουμε την ομάδα προγραμματισμού, καθώς κατανοούμε πως υπάρχουν και οι ανικειμενικές δυσκολίες που έφερε ο κορονοϊός. Τα λέμε ως μία αντικειμενική πραγματικότητα με την οποία πρέπει να καταλάβουμε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και αύριο να έρθει παίκτης, να είναι απόλυτα έτοιμος και ενδεκαδάτος μέχρι τουλάχιστον το Β’ Προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά ακόμη και έτσι πρέπει να γίνουν οι προσθήκες άμεσα! Εξτρέμ, επιθετικός και οκτάρι είναι υψίστης ανάγκης.

Υπό αυτές τις συνθήκες το βάρος θα πέσει στη φρεσκάδα και την αλλαγή ταχύτητας που επέφεραν οι νεαροί Κύπριοι. Λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο το ταλέντο που ξεχειλίζει, λίγο το γεγονός ότι είναι γέννημα θρέμα αυτής της ομάδας, οι μικροί συγκεντρώνουν τα βλέμματα πάνω τους. Τζιωνής, Κακουλλής, Λοίζος, Χάμπος δείχνουν να έχουν ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να δουλεύουν σκληρά! Τα παιδιά έκαναν παπάδες το τελευταίο εικοσάλεπτο. Άλλαξαν όψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατηφόρισαν το γήπεδο. Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι η Ευρωπαική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα περάσει και από τα πόδια τους.

Τελευταίο αφήσαμε το Γιάννη Κούσουλο που μαζί με τα στοιχεία του νεαρού της ηλικίας και του ταλέντου, έχει πλεον και την εμπειρία για να γίνει βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Απίστευτη δύναμη και απροσπέραστος κόφτης!

Η κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου καθώς και η απόδοση των μικρών, θα προβληματίσει το Μπεργκ που αναμένεται να δέσει τους έμπειρους με τους μικρούς ενόψει επίσημων υποχρεώσεων.

Autoremarketing

Bet on Alfa