ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαθάρισε σε ένα εικοσάλεπτο... Νίκη με ανατροπή

Καθάρισε σε ένα εικοσάλεπτο… Νίκη με ανατροπή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε το τελευταίο φιλικό της πριν το κρίσιμο παιχνίδι για τον Α’ Προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Δόξα και πήρε τη νίκη με ανατροπή 2-1.

Bet on Alfa

Ότι δεν έκανε για 70 λεπτά το έκανε σε ένα εικοσάλεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μπεργκ ξεκίνησε με βασική ενδεκάδα τους Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γκόμες, Γκόμεθ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Παπουλής, Ντούρις. Δεν βρήκαμε ρυθμό και με αργή ανάπτυξη, η Δόξα ευτύχησε να σκοράρει πρώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αξίζει να πούμε πως έλειπε η δημιουργικότητα και η φρεσκάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ντούρις δείχνει να χρειάζεται ακόμη χρόνο να ενσωματωθεί στο σχήμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ίδιους ένδεκα και η εικόνα έμεινε αναλλοίωτη. Κομβικό σημείο ήταν το 70ο λεπτό με τις αλλαγές Τζιωνή, Κακουλλή, Κούσουλου και την έξοδο Ντούρις, Βίτορ και Τιάγκο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλαξε ταχύτητα και έπαιξε μονότερμα την Δόξα. Αυτή η διαφορά φάνηκε νωρίς και εξαργυρώθηκε με το εξαιρετικό τέρμα ενώ ήταν πλάτη ο Κακουλλής.

Η είσοδος του νεαρού επίσης Λοίζου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση με το μικρό να δείχνει ασταμάτητος. Ο Λοίζος στην εκπνοή με ζογκλερική κίνηση κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιόρντι κάνοντας την ολική ανατροπή.

Autoremarketing

Bet on Alfa