ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα δεδομένα στη βαθμολογία και η ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τα δεδομένα στη βαθμολογία και η ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία του Απόλλωνα κόντρα στο Αποέλ, η ομάδα της Λεμεσού πάτησε κορυφή με 20 βαθμούς έναντι της Ανόρθωσης που είναι στους 19 και που σήμερα έχει την ευκαιρία κόντρα στην Καρμιώτισσα να ανέβει μόνη στην κορυφή. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ με τη νίκη της επί του Ερμή ανέβηκε με 15 βαθμούς στην 3η θέση.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας με νίκη σήμερα επί του Ολυμπιακού φτάνει στους 18 βαθμούς πάνω όμως από την ΑΕΛ και κλείνει περισσότερο τη ψαλίδα με την κορυφή. Αναλογουμένου του πιο εύκολα προγράμματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού ξεπέρασε τα πιο μεγάλα ντέμρπι οφείλει να κτίσει ένα σερί που σίγουρα θα τη φέρει να τερματίζει ακόμη και πρώτη στη λήξη του Α’ Γύρου.

Παρά το πιο εύκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα εντούτοις δεν είναι εύκολο το εγχείρημα για νικηφόρο σερί καθώς ενδιάμεσα κάθε εβδομάδας είναι και τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Βλέποντας τα παιχνίδια ένα ένα και με αρχή τη σημερινή εξόρμηση στο Μακάρειο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ποιότητα να μην αφήσει περιθώριο για να χάσει. Φτάνει να εφορμοστεί πιστά το πλάνο του προπονητή και να καθαριστεί το παιχνίδι από νωρίς.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa