ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ χαρά (νίκη) που αγνοείται και η μεγάλη ευκαιρία

Η χαρά (νίκη) που αγνοείται και η μεγάλη ευκαιρία

Η εμφάνιση με τον Ερμή  ήταν για άλλη μια φορά αποκαρδιωτική, άλλη μια φορά που η ομάδα κόλλησε στο 0 και αποτέλεσμα αυτού το 5ο σερί παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ αγνοεί τη νίκη.

Bet on Alfa

Η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευική και πλήρως προβληματική. Ποδοσφαιριστές άψυχοι, χωρίς πάθος και θέληση για να πάρουν το τρίποντο. Την αξία τους μας την απέδειξαν ουκ ολίγες φορές κι αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Γιατί έσβησε αυτή η φλόγα από τα μάτια τους; Ναι η κακή διαχείριση από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στα παιχνίδια πρωταθλήματος και η αποδυνάμωση του ρόστερ είναι κάποιοι σημαντικοί παράγοντες, αλλά δεν δικαιολογούν την απάθεια που δείχνουν ο ποδοσφαιριστές.

Οι αρμόδιοι καλούνται να διαχειριστούν τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να βρουν τις λύσεις ώστε η ομάδα να επανέλθει πίσω στο καλό της αγωνιστικό πρόσωπο.

Την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Αποελ, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν μια χρυσή ευκαιρία να φέρουν ξανά την ηρεμία και τον ενθουσιασμό στην ομάδα και στον κόσμο της. Η νίκη κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο είναι θέμα πρεστίζ και γοήτρου,ενώ πάντα στον νικητή πάντα άλλο αέρα ενόψει συνέχειας. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει ένας επιπλέον λόγος που δεν είναι άλλος από τα 7+ χρόνια από την τελευταία νίκη κόντρα στον Αποελ.

Έχετε την ευκαιρία σας, πάρτε την απ’τα μαλλιά.

Autoremarketing

Bet on Alfa