ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑντίδραση και… γκάζι για τον τίτλο!

Αντίδραση και… γκάζι για τον τίτλο!

Ο αποκλεισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το κύπελλο είχε αρκετό απόηχο, αφού η ομάδα δεν συνήθισε τον κόσμο της σε ήττας στην τρέχουσα σεζόν. Ήταν μόλις η τρίτη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Λογικά προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, ωστόσο στο «Ηλίας Πούλλος» επικεντρώθηκαν αμέσως στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί αύριο στο Τσίρειο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει και καλείται να βγάλει αντίδραση με την «πρώτη», να παίξει καλή μπάλα και κυρίως να φύγει με το διπλό από την έδρα της ΑΕΛ. Σ’ ένα στάδιο που ο αντίπαλος είναι αήττητος. Αυτό, όμως, είναι θέμα δικό τους. Αυτό που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως, θα βρει τον τρόπο να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα και να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα.

Με διπλό στο Τσίρειο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανοίξει τη διαφορά από την αντίπαλό της στους 4 βαθμούς και θα πατήσει γκάζι για τον τίτλο. Θα στείλει άμεσα το μήνυμα ότι, δεν έχει επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και πως είναι αποφασισμένη όσο ποτέ προηγουμένως να φθάσει στην υλοποίηση του στόχου της. Έχει και την ποιότητα και τις δυνατότητες να το πετύχει.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Ξεκούρασε τους πλείστους που θεωρούνται βασικοί στο ματς κυπέλλου και θα τους επαναφέρει αύριο. Ενδέχεται να προκύψει διαφοροποίηση σε 1-2 πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι πρωταθλήματος. Αυτό ίσως κριθεί από το σύστημα που θα επιλέξει. Δηλαδή εάν θα στηριχθεί και πάλι στο 4-4-2 με τους Ασάντε και Τσέποβιτς δίδυμο στην επίθεση ή εάν θα το διαφοροποιήσει σε 4-2-3-1 με έναν από αυτούς λογικά να μένει στον πάγκο.

Autoremarketing

Bet on Alfa