ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτα δύσκολα δεν τη φοβόμαστε!

Στα δύσκολα δεν τη φοβόμαστε!

Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα… Δεν πείραξε το αποτέλεσμα, όσο η εμφάνιση αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα. Αυστηρή αποβολή στο 83′ και τέρμα στο 92′ δεν είναι και το καλύτερο για ένα ντέρμπι κορυφής. Φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ με το πέρας και αυτής της αγωνιστικής είναι μόνη πρώτη έστω και με ένα βαθμό, έστω και αν έβαλε δύσκολα στον εαυτό της.

Bet on Alfa

Αναλύσαμε εκτενώς το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι και από σήμερα κιόλας αυτό το παιχνίδι πρέπει να μείνει πίσω! Έμειναν πέντε παιχνίδια για το τέλος και αυτό που γράφεται ότι πλέον η πίεση είναι με το μέρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μας αγγίζει καθόλου. Η πίεση είναι η ίδια! Στόχος ήταν εξ αρχής το πρωτάθλημα και αυτό θα έρθει μόνο μέσα από όσες περισσότερες νίκες στα playoff. Θα τολμήσουμε να πούμε πως στα μεγάλα ραντεβού η ΟΜΟΝΟΙΑ του Μπεργκ είναι παρούσα και γνωρίζουμε πως η απογοήτευση αυτή θα μετατραπεί σε παραγωγική δουλειά ενόψει των 5 αγώνων…

Είμαστε στα μισά των playoff και πρώτοι! Αυτό έχει τη δικιά του σημασία και ίσως να είμαστε και στο κρίσιμο χρονικό σημείο στο οποίο η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να τα δώσει όλα χωρίς αύριο!

Autoremarketing

Bet on Alfa