ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣπουδαία μπακ, εξαιρετικές ασίστ

Σπουδαία μπακ, εξαιρετικές ασίστ

Το τελευταίο διάστημα σίγησε ο Λέτσιακς όσον αφορά τις ασίστ, όμως το ρόλο αυτό πήρε ο άλλος μπακ από τη δεξιά πλευρά, ο Σέχου. Ο Νιγηριανός ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση στο οποίο πιστώθηκε δύο εξαιρετικές ασίστ. Ήταν ο άνθρωπος που είπε στους Τιάγκο και Τσέποβιτς «πάρτε, βάλτε».

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανάμεσα στα πολλά καλά που έχει στο ρόστερ της, έχει και δύο σπουδαίους μπακ. Τους κορυφαίους τους πρωταθλήματος. Ο Σέχου χθες, πέρα των δύο ασίστ, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Νιγηριανός θεωρείται αναμφισβήτητα μιας από τις καλύτερες εάν όχι η καλύτερη μετεγγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Στην Ανόρθωση τον βλέπαμε περισσότερο ως ανασταλτικό μέσο, που επίσης έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ καθιερώθηκε ως δεξιός μπακ και έχει θέλξεις με τις εμφανίσεις του.

Αυτό που έχει σημασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι, έχει την ποιότητα σε όλες τις θέσεις και σε κάθε ματς και κάποιος ποδοσφαιριστής θα κάνει τη διαφορά, θα την πάρει από το χέρι και θα την οδηγήσει στην επιτυχία. Πέρα του ομαδικό πνεύματος, έχει και την ατομική ποιότητα, που την κάνει να ξεχωρίζει. Να είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και τρεις στροφές πριν το τέλος βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κόσμος της δεν μπορεί να περιμένει…

Autoremarketing

Bet on Alfa