ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει και την ποιότητα και το ομαδικό πνεύμα

Έχει και την ποιότητα και το ομαδικό πνεύμα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνδυάζει και τα δύο, γι’ αυτό και ξεχωρίζει: ποιότητα σε ατομικό επίπεδο και ομαδικό πνεύμα. Το φωνάζει σε κάθε παιχνίδι της. Από τη μια όλο και κάποιος ποδοσφαιριστής με τα γκολ του, τις ασίστ του, τις πρωτοβουλίες του, θα σηκώσει την ομάδα στους ώμους του και από την άλλη το ποδόσφαιρο που παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ χαρακτηρίζεται από την ομαδικότητα. Οι ποδοσφαιριστές της ξέρουν που να κινηθούν, τι να κάνουν και τις πλείστες φορές… βρίσκονται με κλειστά μάτια.

Bet on Alfa

Το τελευταίο, το στοιχείο της ομαδικότητας, είναι επίτευγμα του Μπεργκ. Κατάφερε μέσα από τη δουλειά του και τον τρόπο σκέψης στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να κάνει τους παίκτες να λειτουργούν ως ομάδα και όχι η ομάδα να εξαρτάται από τις εξάρσεις ενός ή δύο ποδοσφαιριστών. Είναι εμφανές σε κάθε παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με αυτό τον τρόπο γίνεται η ομάδα δημιουργική και εφόσον αξιοποιεί τις ευκαιρίες της δεν υπάρχει περίπτωση να μην φθάσει στη νίκη. Αυτό έκανε και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο τελευταίο ματς απέναντι στην Ανόρθωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει δουλειά για το επόμενο ντέρμπι που είναι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Το γεγονός ότι, η αντίπαλος είναι «πληγωμένη» δεν εφησυχάζει κανένα. Όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» γνωρίζουν ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή και αν δεν μοχθήσει δεν θα πετύχει τον στόχο της. Σεμνά και ταπεινά όπως πάντα, θα προετοιμαστεί για να φέρει εις πέρας άλλη μια αποστολή. Ο Μπεργκ μετρά την επάνοδο των Χούμποτσαν και Ντούρις, πιθανότατα και του Λοΐζου, θα απουσιάσουν οι Κίκο και Ασάντε, ενώ θα διαφανεί τις επόμενες μέρες η κατάσταση του Κούσουλου. Εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος.

Autoremarketing

Bet on Alfa