ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ εγκλωβισμός στην "Αρένα", η ΟΥΕΦΑ και το 75%...

Ο εγκλωβισμός στην “Αρένα”, η ΟΥΕΦΑ και το 75% που πληγώνει…

Αναμέναμε υπομονετικά τις εξελίξεις για να τοποθετηθούμε για το ζήτημα που προέκυψε με το ΓΣΠ ως έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν.

Bet on Alfa

Το δεδομένο είναι ένα! Ότι δε χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξυπνήσουμε τα διαχρονικά αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ένστικτα όσων διαχειρίζονται το ΓΣΠ. Ήταν χρυσή ευκαιρία η άρνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πληρώσει τα περσινά χρωστούμενα για να μας πετάξουν έξω. Αυτοί οι κύριοι ξέχασαν σε μια στιγμή πως αυτή η διοίκηση της ομάδας ήταν που φέτος εξόφλησε άλλο ένα τεράστιο χρέος μισού εκατομμυρίου στο ΓΣΠ όταν πήραμε έσοδα από τους ομίλους. Ούτε και τότε όμως δέχτηκαν να συζητήσουν για τους όρους χρήσης που χρήζουν προφανώς διαπραγμάτευσης για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχει άδικο το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ζήτησε διαπραγμάτευση των όρων πρωτού τους δώσει άλλες 300000 ευρώ; Είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης που έδειξαν να τηρούν τα λεγόμενα τους; Προφανώς και όχι. Δεν έχει ούτε άδικο ο Πρόεδρος που στην τοποθέτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε λόγο πως λειτουργούν σαν μαφία, που χρεώνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν.

Αναγνωρίζουμε λοιπόν τις προσπάθειες του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για διασφάλιση των συμφερόντων της ομάδας που τόσα χρόνια ήταν υποτεγμένα στα μεγάλα οικονομικά μας προβήματα. Χωρίς να θέλουμε όμως να επιρρίψουμε την όποια ευθύνη, δυστυχώς οι πιο πάνω εξελίξεις δημιούργησαν πολλά αρνητικά δεδομένα για την ομάδα μας.

Το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ περιμένει μέχρι τις 5 Ιουλίου να δηλώσουμε έδρα για τα Ευρωπαϊκά και η επιλογή του εξωτερικού δεν γίνεται αποδεκτή από την ΟΥΕΦΑ πέραν από πολύ έκτακτες κι κρίσιμες περιπτώσεις, βάζει τα δυο μας πόδια σε ένα παπούτσι. Είμαστε αναγκασμένοι να εγκλωβιστούμε στην “Αρένα” ως το μόνο γήπεδο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και όταν λέμε για εγκλωβισμό είναι σε όλα τα επίπεδα. Στους όποιους όρους Καραπατάκη και στο θέμα χωρητικότητας.

Πληγώνει επίσης η ψεσινή απόφαση του Υπουργείου Υγείας για 75% πληρότητα στα γήπεδα από 21 Ιουλίου. Άλλο να έχουμε 18000 κόσμο (από τις 25000 του ΓΣΠ) κόντρα στη Δυναμό Ζάγκρεμπ και άλλο oι 5000 (από τις 7000 της Αρένας). Πληγώνει κυρίως από οικονομικής πλευράς αλλά και από πλευράς παρουσίας του Λαού για να σπρώξει την ομάδα στο όνειρο.

Όσο άνετοι και να το παίζουν οι κύριοι του ΓΣΠ, το γνωρίζουν πως η απώλεια εσόδων από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι καταστροφική για αυτούς και μακάρι να είναι. Από την άλλη όμως το οικονομικό κόστος θα το έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου για ιδιόκτητο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa