ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο μυαλό του Μπεργκ τίποτα δεν κρίθηκε...

Στο μυαλό του Μπεργκ τίποτα δεν κρίθηκε…

Το κακό αποτέλεσμα του Ζάγκρεμπ μειώνει αρκετά τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ για την ομάδα μας. Παρ΄όλα αυτά ο προπονητής μας το δήλωσε καθαρά. Τίποτα δεν τελείωσε και αυτή δεν είναι μόνο μία κουβέντα παρηγοριάς όταν πρόκειται για τον Μπεργκ.

Bet on Alfa

Ο προπονητής μας απέδειξε πως θέλει τη νίκη ακόμη και στα φιλικά. ‘Εχει νοοτροπία νικητή και με δεδομένο πως ο αντίπαλοςδεν είναι ανίκητος, θα προσαρμόσει τα πλάνα του ανάλογα.

Είμαστε βέβαιοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τρίτη θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης. Πιθανότερο σενάριο είναι να προσπαθήσει ο Μπεργκ να το οδηγήσει το ματς εκεί που μπορεί να το σκοτώσει. Στην παράταση και γιατί όχι και στα πέναλτι. Φυσικά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να καταστρώσει πλάνο τέτοιο που η ομάδα θα αποδείξει μεγάλη αποτελεσματικότητα στο γκολ και να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ χωρίς να δεχτεί.

Δεν είναι εύκολο, όμως από την άλλη, η Ντιναμό του σταδίου Μάξιμιρ όπως την είδαμε, δεν είναι ούτε Ολυμπιακός Πειραιώς, ούτε καν ο περσινός Ερυθρός Αστέρας… Είναι πιο βατός αντίπαλος, με τρωτά σημεία που θα επιδιώξει να κτυπήσει ο Μπεργκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa