ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦιλικό για εγρήγορση και αξιολόγηση μικρών

Φιλικό για εγρήγορση και αξιολόγηση μικρών

Με φιλικό παιχνίδι (απέναντι στον Εθνικό, στις 19:00 στο Δασάκι) θέλησε ο Μπεργκ να καλύψει το κενό που υπάρχει αυτή την περίοδο λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Παρόλο που απουσιάζουν πολλοί διεθνείς, ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν υπέρ της διεξαγωγής φιλικού αγώνα αφού με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές που έμειναν σε εγρήγορση. Παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς, προερχόμενους από την εφηβική ομάδα.

Bet on Alfa

Μια βδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ εκτός έδρας, ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του με πολλές απουσίες κυρίως λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Όσον αφορά στους τραυματίες, οι Μποτεάκ και Κούσουλος δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Τσέποβιτς για την ώρα κρίνεται αμφίβολος. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν οι επιλογές, με τον Νορβηγό προπονητή να αναμένει την επάνοδο των διεθνών μέσα της εβδομάδας, για να μπορέσει να ετοιμάσει το πλάνο του για ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα εντός Σεπτεμβρίου και ο Μπεργκ θέλει να σωστή διαχείριση του ρόστερ του να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει. Αμέσως μετά την ΑΕΚ, την επόμενη Κυριακή, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ με την Καϊράτ στο Καζακστάν. Ακολούθως θα υποδεχθεί τη Δόξα, μετά την Πάφος FC και στο τέλος του μήνα θα υποδεχθεί την Καραμπάχ.

Autoremarketing

Bet on Alfa