ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτα αζήτητα ο ανθρώπος που του ανήκει το μισό...

Στα αζήτητα ο ανθρώπος που του ανήκει το μισό περσινό πρωτάθλημα

Είναι άξιον απορία πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος που με καθοριστικά δικά του γκολ την περσινή σεζόν στις τελευταίες αγωνιστικές μας οδηγήσε στην κατάκτηση του τίτλου, φέτος να βρίσκεται στα αζήτητα από τον Χένινγκ Μπέργκ.

Bet on Alfa

Ο λόγος ασφαλώς για τον Μαρίνο Τζιωνή ο οποίος λέμε ξεκάθαρα πως αδικείται από τις επιλογές του Νορβηγού προπονητή φέτος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται στα αριστερά και πίσω από τον επιθετικό με λύσεις ανάγκης (Λοίζο και Μιξ) και ο κύριος Μπέργκ έχει τον Μαρίνο στον πάγκο. ο οποίος αποδεδειγμένα και στις δύο αυτές θέσεις μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα.

Ο Τζιωνής απέδειξε πως είναι ποδοσφαιριστής ψυχολογίας και για να πάρει τα πάνω του χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια. Με τον να τον βάζει σε αγώνες για 5 και 10 λεπτά δεν πρόκειται να βρει ποτέ τον καλό του εαυτό. Ούτε με το να τον ξεκινά στα Ευρωπαικά ματς και στα παιχνίδια πρωταθλήματος να τον έχει να βράζει το πάγκο.

Όσο ο κύριος Μπέργκ συνεχίζει να παίρνει αυτές τις αποφάσεις και να δρα με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να βοηθήσει ούτε την ομάδα του, ούτε τον Τζιωνή να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Autoremarketing

Bet on Alfa