ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάμε για δύο γεμάτες εβδομάδες

Πάμε για δύο γεμάτες εβδομάδες

Στις 4 Ιουλίου, στο ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιάσει το ρόστερ, τις εμφανίσεις της νέας σεζόν, ενώ θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της να περάσει μια όμορφη μέρα με πολλές εκπλήξεις. Θα είναι το… άνοιγμα της νέας περιόδου αφού ακολούθως η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της με ορίζοντα τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στις 18 Αυγούστου.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που σε δύο εβδομάδες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει μπρος, γίνεται αντιληπτό ότι το προσεχές διάστημα θα φέρει αρκετές ανακοινώσεις. Αυτές θα αφορούν σε μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, αλλά και όλα όσα για τα οποία θα θελήσει ο σύλλογος να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας.

Πάμε, λοιπόν, για δύο γεμάτες εβδομάδες με ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ρόστερ θα πρέπει να στελεχωθεί, να καλυφθούν οι κενές θέσεις, οπόταν τα μετεγγραφικά νέα θα είναι μαζεμένα. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα η ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύει για να παρουσιαστεί πιο ισχυρή και ικανή να επιστρέψει στην κορυφή.

Σύντομα θα προκύψουν ευχάριστα νέα. Οι μετεγγραφές πάντα βρίσκονται στο προσκήνιο και απασχολούν τον κόσμο, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις στους οπαδούς της. Πρωτοπορεί σε πολλούς τομείς και δουλεύει με σκοπό να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά και να δίνει ωφελήματα στον κόσμο της. Τα καλύτερα έπονται…

Autoremarketing

Bet on Alfa