ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆλλες τέσσερις κινήσεις επιπέδου

Άλλες τέσσερις κινήσεις επιπέδου

Τέσσερις μετεγγραφές ολοκλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάει τουλάχιστον για άλλες τόσες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν οι προσθήκες των Μπρούνο Φελίπε, Άνταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς και Μπράντον Μπάρκερ. Η θέση που αγωνίζονται είναι αριστερό εξτρέμ, δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός και επίσης αριστερό μπακ αντίστοιχα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα κινηθεί για άλλες τέσσερις μετεγραφές επιπέδου. Θα προχωρήσει στη σύναψη συνεργασίας με ανασταλτικό και επιτελικό μέσο, επιθετικό και αριστερό μπακ. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αυξηθεί ο πιο πάνω αριθμός ή να διαφοροποιηθεί ως ένα βαθμό το μετεγγραφικό πλάνο.

Με τις μετεγγραφές που έγιναν και τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια πολύ καλή βάση για να αρχίσει την προετοιμασία της. Στην πορεία θα συμπληρωθεί το ρόστερ και ο Λένον την κατάλληλη στιγμή θα είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις για τις βασικές επιλογές τουλάχιστον ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων.

Από αύριο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εισέλθει σταδιακά στην περίοδο της προετοιμασίας κάνοντας αρχή με τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Τέλος της εβδομάδας θα μεταβεί στην Κυπερούντα και ακολούθως στις 20 του μήνα στην Πολωνία για βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa