ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ΟΜΟΝΟΙΑ συμβιβάζεται μόνο με την κορυφή!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμβιβάζεται μόνο με την κορυφή!

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και στάλθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο στην χθεσινή εξαιρετική εκδήλωση στο ΓΣΠ, την οποίαν απόλαυσαν χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Η νέα σεζόν πρέπει να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι στην κορυφή. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο.

Bet on Alfa

Ο Δημήτρης Γρηγόρη στέλνοντας το μήνυμα της διοίκησης, είπε κατά λέξη: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα, σε γεμάτα γήπεδα με παλμό, ένταση και πάθος». Ακόμη, ο αναπληρωτής πρόεδρος επισήμανε: «Άρχισε η προετοιμασία μιας σεζόν με μεγάλα κίνητρα. Οι στόχοι δεν μπορούσαν να είναι διαφορετικοί, οι εγχώριοι τίτλοι και η διάκριση στην Ευρώπη. Να συνεχίσουμε δυνατά την πρόοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Η χθεσινή εκδήλωση, η επιτυχία της, ήταν άλλο ένα δείγμα το πόσο μεγάλωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια. Αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά κι άλλα πολλά που γίνονται, που φωνάζουν ότι προσθέτει συνεχώς στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μεγάλους συλλόγους.

Οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές, Μπρούνο, Μάθιους, Ντέλετιτς και Μπάρκερ, πήραν μια πρώτη γεύση από το τι εστί η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της. Σιγά – σιγά θα αντιληφθούν ακόμη καλύτερα πως, ήλθαν σ’ ένα τεράστιο σύλλογο που έχει ως στόχο τους τίτλους και τις διακρίσεις. Όσο για τους πιο παλιούς στην ομάδα, δεν χορταίνουν απ’ αυτά που βλέπουν και βιώνουν από το μεγάλο Πράσινο Λαό.

Autoremarketing

Bet on Alfa