ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Πολωνία θα γεμίσει για τα καλά

Στην Πολωνία θα γεμίσει για τα καλά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα βρίσκεται στα ορεινά για την προετοιμασία της. Θα παραμείνει εκεί όλη την εβδομάδα, ενώ στις 20 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Πολωνία. Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, εκεί ο Λένον θα «χτίσει» τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα έχει ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Bet on Alfa

Στο μετεγγραφικό σχεδιασμό, απομένουν σίγουρα άλλες τέσσερις μετεγγραφές, η μια θα αφορά σε νεαρό. Αναλόγως ενδέχεται να γίνει τουλάχιστον άλλη μία, πιθανότατα για τον κατάλογο Β και αυτή. Μέχρι τη μετάβαση της αποστολής στην Πολωνία ή ακόμη και στο αρχικό στάδιο της εκεί παρουσίας της, το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει να γεμίζει ακόμη περισσότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, κινείται για νεαρό αριστερό μπακ, δύο μέσους, ανασταλτικό και επιτελικό, αλλά και επιθετικό κορυφής. Κάποιες μετεγγραφές θα είναι απ’ αυτές που θεωρούνται ηχηρές, ποδοσφαιριστές που θα μπουν στην ομάδα και θα κάνουν τη διαφορά. Χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι γνώριμοι, αλλά θα συνοδεύονται από καλό βιογραφικό, γεμάτες σεζόν και θα είναι σε θέση να ταιριάξουν στο πλάνο του προπονητή.

Στο βασικό στάδιο θα αρχίσει να παίρνει πλήρη μορφή το ρόστερ, έτσι ώστε ο Λένον να αρχίσει μέσω των φιλικών αγώνων να σχηματίζει άποψη για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα. Στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ, ενδέχεται να δούμε για ένα χρονικό διάστημα τις επιλογές για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Autoremarketing

Bet on Alfa