ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗEίμαστε στην αρχή και οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια!

Eίμαστε στην αρχή και οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεννημένη να κατακτά τίτλους, και η απώλεια του σούπερ καπ την περασμένη Παρασκεύη σίγουρα σκόρπισε την απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας μας. Κυρίως ενόχλησε η εμφάνιση της ομάδας η οποία δεν ήταν η αναμενώμενη κόντρα στον Απόλλωνα. Ελαφρυντικά υπάρχουν και είναι δεδομένα.

Bet on Alfa

Πρώτο και σημαντικό  είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι της Παρασκεύης ήταν το πρώτο επίσημο της σεζόν, μετά από 40 σχεδόν ημέρες σκληρής προετοιμασίας. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι ακόμα βαριά και είναι δεδομένο πως όσο περνούν οι ημέρες τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα.

Δεύτερο και πάλι δεδομένο είναι ότι το μυαλό τόσο του προπονητή όσο και των ποδοσφαιριστών μας ίσως να ήταν στον παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στην Γάνδη. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικούσε επίσημο τίτλο, όμως δυστυχώς η υποβάθμιση του θεσμού  του σούπερ καπ τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο είναι φυσιολογικό να επηρεάσει και την ομάδα μας.

Και τρίτο (ίσως το πιο σημαντικό) το ρόστερ της ομάδας μας δεν είναι συμπληρωμένο. Είναι δεδομένο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει στην απόκτηση 3 ή 4 ποδοσφαιριστών τις επόμενες ημέρες, αρά αυτόματα είναι βέβαιο πως η ομάδα μας θα είναι σημαντικά ενισχυμένη στην συνέχεια.

Ο κόσμος της ομάδας μας δίκαια ανησυχεί καθώς θέλει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή την φετινή σεζόν, σε σχέση με πέρσι. Όμως παράλληλα θα πρέπει να κρατήσει και ισορροπίες στις αντιδράσεις του. Η ισοπεδωτική κριτική αυτή την περίοδο είναι και άδικη, και δεν βοηθά σε τίποτα, Είμαστε μόλις στην αρχή, και οι άνθρωποι της ομάδας οφείλουν να την βελτιώσουν σημαντικά για την συνέχεια. Από εκεί και πέρα ο ρόλος του κόσμου είναι να στηρίξει την προσπάθεια σε μια σεζόν που μόλις τώρα ξεκινά, και αναμένεται πολύ δύσκολη!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa