ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου«Δύσκολη, επικίνδυνη αρχή...να ξεκινήσουμε με νίκη »

Δημητρίου«Δύσκολη, επικίνδυνη αρχή…να ξεκινήσουμε με νίκη »

Οι δηλώσεις του Υπεύθυνου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Δημητρίου στην κάμερα της Cytavision πριν την έναρξη της πρεμιέρας με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συμφωνώ, είναι δύσκολη, επικίνδυνη αρχή για την Ομόνοια, απέναντι μας μια ομάδα που μπαίνει με φιλοδοξίες, καινούρια, με ενθουσιασμό, απρόβλεπτη γιατί δεν μπορούσες να την αξιολογήσεις σε επίσημα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να τη μελετήσουμε όσο μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι, η ομάδα προέρχεται από έναν θρίαμβο στην Ευρώπη, με πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα, εμείς είμαστε το φαβορί τώρα κι αυτό του δίνει κι έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και θέλουμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του αγώνα και να ξεκινήσουμε με νίκη τη σεζόν».

Για τον Φαμπιάνο: «Πάει πάρα πολύ καλά, είναι στον αστράγαλο ο τραυματισμός, χρειαζόταν λίγες μέρες ξεκούραση, εξάλλου υπάρχει κι ο Ουζόχο, ένας επίσης πολύ καλός τερματοφύλακας και μας δίνει τη δυνατότητα αν κριθεί πως πρέπει να ξεκουραστεί ο Φαμπιάνο, να γίνει».

Για τον Λοΐζου: «Προέκυψε η εξέλιξη με τον Λοΐζο, το είχαμε στόχο, είπαμε πολλές φορές το τελευταίο διάστημα πως θέλαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να κλείσουμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το κάναμε, μπαίνει με πολύ ενθουσιασμό ο Λοΐζος πίσω στην ομάδα, δεν είναι διαθέσιμος σήμερα αλλά θα είναι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ότι αναμένονται μεταγραφές: «Ναι, σίγουρα, αυτός είναι ο στόχος, να κάνουμε κι άλλες μεταγραφές. Νομίζω ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα είναι ανοικτό το παράθυρο για εμάς, θα δούμε την Τετάρτη πώς θα ολοκληρωθεί το ρόστερ».

Για τις πληροφορίες πως υπάρχει ξανά πρόβλημα με το ΓΣΠ: «Προσωπικά δεν έχω υπόψη μου για οποιοδήποτε πρόβλημα οπότε…»

Autoremarketing

Bet on Alfa