ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα κύρια χαρακτηριστικά του Ανσαριφάρντ

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί, ως γνωστόν, από το βράδυ της Τρίτης την έβδομη μετεγγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός, μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, κατά σειρά από Πανιώνιο, Ολυμπιακό πειραιώς και ΑΕΚ Αθηνών, θα φορέσει τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Bet on Alfa

Ο 32χρονος άσος, ύψους 1.87μ., χαρακτηρίζεται από συναδέλφους στην Ελλάδα ως ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, προσγειωμένος,  συνεσταλμένος και πάνω από όλα βάζει το ομαδικό πνεύμα. Δεν τον ενδιαφέρει το εγώ του. Πέρα των δυνατοτήτων του και της δεινότητάς του στο σκοράρισμα, μέτρησαν και τα πιο πάνω στην επιλογή του.

Είναι ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, ποιοτικός, με καλή τεχνική κατάρτιση. Το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι η μισή ευκαιρία θα γίνει γκολ. Ακόμη, είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, Του αρέσει να παίζει με μέτωπο προς την αντίπαλη εστία. Κάνει κινήσεις στον χώρο και ικανός στο ένας εναντίον ενός.

Γενικώς, ο Ανσαριφάρντ ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να προσδώσει διαφορετικά στοιχεία από τους υφιστάμενους επιθετικούς. Ήλθε για να ηγηθεί, να κάνει τη διαφορά, να χριστεί πολλές φορές σκόρερ και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα προγραμματισμού πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή, με έναν ικανό και έμπειρο επιθετικό. Απομένει να… μιλήσει το γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa