ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔικαίωμα στην κριτική, υποχρέωση η στήριξη!

Δικαίωμα στην κριτική, υποχρέωση η στήριξη!

Ειπώθηκαν πολλά ξανά από όλους μας τις τελευταίες ημέρες… τόσο για τα αγωνιστικά-μεταγραφές, όσο και για τα πακέτα εισιτηρίων στα Ευρωπαικά!

Bet on Alfa

Κριτική και μάλιστα έντονη, σε πολλά σημεία ίσως άδικη! Η αγάπη του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για την ομάδα του δεν έχει μέτρο και είναι μοναδική. Στα πλαίσια αυτά η κριτική είναι δικαίωμα του ΛΑΟΥ όταν είναι σε κόσμια επίπεδα.

Εκείνο που δεν επιτρέπεται είναι ο μηδενισμός, η χρήση ΟΜΟΝΟΙΑΤΟμετρου και οι χυδαιότητες/ειρωνίες.

Η νυν διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν πως αφουγκράζεται τον παλμό του ΛΑΟΥ. Άρα ας έχουμε και λίγη υπομονή!

Από εκεί και πέρα, ναι έχουμε δικαίωμα στην κριτική, έχουμε όπως υποχρέωση και στη στήριξη! Αυτή η ομάδα που σε τρία χρόνια μας έδωσε χαρές που ονειρευόμασταν 74 χρόνια χρειάζεται το ΛΑΟ δίπλα της συσπειρωμένο! Καλά τα σαλόνια του Γιουρόπα Λιγκ αλλά στόχος είναι το πρωτάθλημα! Όπως κατηφορίσαμε το γήπεδο με Γάνδη είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και αύριο με ΑΕΚ! Ακόμη και να δεχθούμε πως ως ένα βαθμό τα Ευρωπαικά Πακέτα είναι «τσιμπημένα» εντούτοις όσο αφορά το πρωτάθλημα αυτή η διοίκηση με τις τιμές των σίζον και των εισιτηρίων  έδωσε το δικαίωμα σε όλους να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Αύριο ΟΛΟΙ ΓΣΠ για την πρώτη μας νίκη και μάλιστα σε ντέρμπι!

Autoremarketing

Bet on Alfa