ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΙσορροπία σε απόδοση και αποτελέσματα εντός και εκτός

Ισορροπία σε απόδοση και αποτελέσματα εντός και εκτός

Ήττα – νίκη, ήττα – νίκη. Εκτός – εντός, εκτός – εντός. Αυτή είναι η έως τώρα διαδρομή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα. Άρχισε με απρόσμενη ήττα στην Πάφο από τον Ακρίτα, επέστρεψε με νίκη επί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Μετά, πήγε στη Λεμεσό και γνώρισε δεύτερη ήττα από τον Απόλλωνα και με την επάνοδο στο ΓΣΠ έφτασε σε δεύτερη νίκη επί της Ένωσης.

Bet on Alfa

Ξεκάθαρα, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα. Στα δύο εκτός έδρας μέτρησε ισάριθμες ήττες, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την τεχνική ηγεσία. Γι’ αυτό και το Σάββατο στην Περιστερώνα απέναντι στη Δόξα θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη, ζευγαρώνοντας για πρώτη φορά τις επιτυχίες.

Ένα καλό σερί νικών, θα προσδώσει αυτοπεποίθηση και δυναμική στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πέρα του βαθμολογικού άλματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έχει συνέπεια, να μην είναι μια του ύψους και μια του βάθος. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να βρει και μέσα από τις σταθερές επιλογές στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο αυτό θα αργήσει να γίνει από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει παρούσα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Γι’ αυτό, για να μην μείνει μακριά από την κορυφή, θα πρέπει να βρει άλλα στοιχεία που θα την οδηγήσουν σε συνεχείς επιτυχίες. Υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα και όσοι παίρνουν φανέλα βασικού θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να παρουσιάζονται σε πλήρη ετοιμότητα και να είναι αποφασιστικοί. Ο Λένον θα θελήσει να διαχειριστεί αναλόγως το ρόστερ, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βγάλει με τον καλύτερο δυνατό απολογισμό το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa