ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΙστορική ημέρα, ημέρα γιορτής... πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ιστορική ημέρα, ημέρα γιορτής… πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν τεράστιο αντίπαλο δίνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στις 19:45 αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να το γιορτάσει, να το διασκεδάσει, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί της που θα γεμίσουν το ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Αυτή που θα επιδιώξει ο Λένον και οι ποδοσφαιριστές του είναι, να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση. Να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τη μεγάλη αντίπαλό τους και να κυνηγήσουν το καλύτερο. Το σημαντικότερο από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι η εμπειρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να την αποκτήσει σήμερα.

Θα πει κάποιος ότι είναι υπερβολή σ’ ένα ματς με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ΟΜΟΝΟΙΑ να θέλει και βαθμούς. Γιατί όχι; Άλλωστε μέσα σ’ ένα παιχνίδι μπορούν να γίνουν πολλά και ποτέ δεν είναι τελειωμένο πριν αρχίσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καθήκον να το παλέψει, να κυνηγήσει το καλύτερο και στο τέλος του αγώνα θα γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό.

Πρόκειται για παιχνίδι – πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα παίξουν απέναντι σε αστέρες, με κορυφαίο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών θα είναι πάνω τους. Θα θέλουν να δείξουν το καλύτερο, να κυνηγήσουν το θαύμα. Τι πιο ωραίο… Πάμε να το διασκεδάσουμε όλοι, στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πάμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa